BAŞKAN ALAGÖZ ‘BURDUR’DA ÖZEL HASTANE İHTİYACI ARTIK KAÇINILMAZ’

Gündem 29.07.2021 - 22:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ALAGÖZ ‘BURDUR’DA ÖZEL HASTANE İHTİYACI ARTIK KAÇINILMAZ’

BAŞKAN ALAGÖZ ‘BURDUR’DA ÖZEL HASTANE İHTİYACI ARTIK KAÇINILMAZ’
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz Burdur’un yaşadığı hastane eksikliği sebebiyle açıklamada bulundu.   Başkan Alagöz Burdur’da özel hastane olmaması sebebiyle yaşanılan sıkıntıları dile getirmek için yaptığı açıklamada, “BURDUR'DA ÖZEL HASTANE İHTİYACI ARTIK KAÇINILMAZ!  Yıllardır zaman zaman gündemi meşgul eden bir konu, bugün daha yüksek ses ve daha yoğun bir şekilde konuşulur hale gelmiş ve benim de bu konuda bir açıklama yapmam bir zaruriyat olmuştur. Yazının başlığından da anlaşılacağı üzere bu konu özel hastane gereksinimi ve daha da doğrusu Burdur Devlet Hastanesinin çok ama çok yetersiz olmasıdır. Özetle pandemi sürecinde birçok hastamızın ambulans ile Burdur Devlet Hastanesine kaldırılması sonrası Isparta ve Antalya'daki hastanelere nakil istemesi de buna bir örnektir. Burdur Devlet Hastanesindeki bir takım sendika bazlı yapılanmalar, daha doğrusu dokunulmazlıklar hastalarımıza gerekli özenin gösterilmediğini ortaya koymaktadır. Daha ötesi; Geçtiğimiz haftalarda trafik kazasına maruz kalan bir belediye personelimizin ateşinin yükselmesi ile ateş ölçümü talep etmesi üzerine bir hemşirenin "ateş ölçeri bulabilirsem getiririm" demesi gelinen son noktayı ortaya koymaktadır.Bu ve benzeri onlarca örnek sayabilirim hatta daha bugün bir hemşerimin kısmi felç ile Burdur'a sevkinden sonra, Burdur acilden hastamızın Bucak devlet hastanesine gönderilmesi gibi...  Tüm bu ve benzeri hadiseler Burdur'da sağlığa verilen önemin artık değişmesi gerektiğini, bizim Burdur'da ki en önemli sorunumuzun hastane ve ekibi olduğunu ortaya koymuyor mu? Kimse kusura bakmasın sitemimden de kimse siyasi bir sonuç çıkarmasın. Ayrıca Burdur Devlet Hastanemizde özveriyle mücadele eden tüm Doktorlarımızı,Hemşirelerimizi ve sağlık çalışanlarımızıda bu konuda tenzih ediyorum. Burdur artık anjio yapabilen, her türlü ameliyatın yapılabildiği, her türlü hastalığın teşhisinin yapılabildiği özel bir hastaneye bir an önce kavuşmalıdır.  Yok diyorsanız sen sadece Tefenni ilçesinin Belediye Başkanısın bu mesele il merkezini ilgilendirir o zaman buradan ilan ediyorum. Yatırım yapmak isteyen kim olursa olsun tam donanımlı özel bir hastane için Tefenni'de yer ve mekan dahil her türlü desteği vermeye hazırım. Sakın unutmayın! İl merkezinde olmasını arzu ettiğim bu yatırımı, karşılıklı siyasi çekişmelerle geciktirirseniz, bu yatırım mutlaka bir ilçeye yapılacaktır. Tüm siyasi Partilere, Belediyelere,STK'lara ve İşadamlarımıza çağrımdır. Bir araya gelelim Burdur'a yapalım şu özel hastaneyi. Tefenni Belediyesi yapılacak bir Özel Hastaneye Şirketiyle ortak olup sorumluluk almaya hazırdır. Saygılarımla” İfadelerini kullandı.  Ümit Alagöz - Tefenni Belediye Başkanı      
BAŞKAN ALAGÖZ ‘BURDUR’DA ÖZEL HASTANE İHTİYACI ARTIK KAÇINILMAZ’

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz Burdur’un yaşadığı hastane eksikliği sebebiyle açıklamada bulundu.

 

Başkan Alagöz Burdur’da özel hastane olmaması sebebiyle yaşanılan sıkıntıları dile getirmek için yaptığı açıklamada, “BURDUR'DA ÖZEL HASTANE İHTİYACI ARTIK KAÇINILMAZ! 

Yıllardır zaman zaman gündemi meşgul eden bir konu, bugün daha yüksek ses ve daha yoğun bir şekilde konuşulur hale gelmiş ve benim de bu konuda bir açıklama yapmam bir zaruriyat olmuştur. Yazının başlığından da anlaşılacağı üzere bu konu özel hastane gereksinimi ve daha da doğrusu Burdur Devlet Hastanesinin çok ama çok yetersiz olmasıdır. Özetle pandemi sürecinde birçok hastamızın ambulans ile Burdur Devlet Hastanesine kaldırılması sonrası Isparta ve Antalya'daki hastanelere nakil istemesi de buna bir örnektir. Burdur Devlet Hastanesindeki bir takım sendika bazlı yapılanmalar, daha doğrusu dokunulmazlıklar hastalarımıza gerekli özenin gösterilmediğini ortaya koymaktadır. Daha ötesi; Geçtiğimiz haftalarda trafik kazasına maruz kalan bir belediye personelimizin ateşinin yükselmesi ile ateş ölçümü talep etmesi üzerine bir hemşirenin "ateş ölçeri bulabilirsem getiririm" demesi gelinen son noktayı ortaya koymaktadır.Bu ve benzeri onlarca örnek sayabilirim hatta daha bugün bir hemşerimin kısmi felç ile Burdur'a sevkinden sonra, Burdur acilden hastamızın Bucak devlet hastanesine gönderilmesi gibi... 

Tüm bu ve benzeri hadiseler Burdur'da sağlığa verilen önemin artık değişmesi gerektiğini, bizim Burdur'da ki en önemli sorunumuzun hastane ve ekibi olduğunu ortaya koymuyor mu? Kimse kusura bakmasın sitemimden de kimse siyasi bir sonuç çıkarmasın.
Ayrıca Burdur Devlet Hastanemizde özveriyle mücadele eden tüm Doktorlarımızı,Hemşirelerimizi ve sağlık çalışanlarımızıda bu konuda tenzih ediyorum.

Burdur artık anjio yapabilen, her türlü ameliyatın yapılabildiği, her türlü hastalığın teşhisinin yapılabildiği özel bir hastaneye bir an önce kavuşmalıdır. 
Yok diyorsanız sen sadece Tefenni ilçesinin Belediye Başkanısın bu mesele il merkezini ilgilendirir o zaman buradan ilan ediyorum. Yatırım yapmak isteyen kim olursa olsun tam donanımlı özel bir hastane için Tefenni'de yer ve mekan dahil her türlü desteği vermeye hazırım. Sakın unutmayın! İl merkezinde olmasını arzu ettiğim bu yatırımı, karşılıklı siyasi çekişmelerle geciktirirseniz, bu yatırım mutlaka bir ilçeye yapılacaktır. Tüm siyasi Partilere, Belediyelere,STK'lara ve İşadamlarımıza çağrımdır. Bir araya gelelim Burdur'a yapalım şu özel hastaneyi. Tefenni Belediyesi yapılacak bir Özel Hastaneye Şirketiyle ortak olup sorumluluk almaya hazırdır. Saygılarımla” İfadelerini kullandı. 

Ümit Alagöz - Tefenni Belediye Başkanı


 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.