BAŞKAN ALAGÖZ: ‘BU YIL HEP BİRLİKTE COŞKUYLA KUTLAYACAĞIZ’

Gündem 05.05.2022 - 09:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BAŞKAN ALAGÖZ: ‘BU YIL HEP BİRLİKTE COŞKUYLA KUTLAYACAĞIZ’

BAŞKAN ALAGÖZ: ‘BU YIL HEP BİRLİKTE COŞKUYLA KUTLAYACAĞIZ’
Burdur’un Tefenni ilçesi 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramına dolu dizgin hazırlanıyor.   Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz’ün öncülüğünde hızla gelişen ve büyüyen ilçede iki yıldır covid-19 kısıtlamaları sebebiyle büyük bir coşkuyla bayramın kutlanamadığını hatırlatan Başkan Alagöz sosyal medya hesabından müjdeyi verdi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Alagöz, “Çok Kıymetli Hemşerilerim; 2 yıldır covid-19 pandemisi nedeni ile bir arada kutlayamadığımız 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımızı bu yıl hep birlikte büyük bir coşkuyla kutlayacak olmanın bahtiyarlığı içerisindeyim. Bu yıl Belediyemiz Kutlama Programı çerçevesinde 19 Mayıs 2022 günü akşam Tüm halkımızla beraber meşale yürüyüşü yapacak, 20 Mayıs 2022 akşamı ise EMRE KAYA Konserinde hep birlikte coşacağız. Bu duygu ve düşüncelerle 19 ve 20 Mayıs tarihlerinde tüm hemşerilerimizi şimdiden kutlama programlarımıza davet ediyor saygı, sevgi ve selamlarımı sunuyorum.” Dedi.  
BAŞKAN ALAGÖZ: ‘BU YIL HEP BİRLİKTE COŞKUYLA KUTLAYACAĞIZ’

Burdur’un Tefenni ilçesi 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramına dolu dizgin hazırlanıyor.

 

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz’ün öncülüğünde hızla gelişen ve büyüyen ilçede iki yıldır covid-19 kısıtlamaları sebebiyle büyük bir coşkuyla bayramın kutlanamadığını hatırlatan Başkan Alagöz sosyal medya hesabından müjdeyi verdi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Alagöz, “Çok Kıymetli Hemşerilerim; 2 yıldır covid-19 pandemisi nedeni ile bir arada kutlayamadığımız 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımızı bu yıl hep birlikte büyük bir coşkuyla kutlayacak olmanın bahtiyarlığı içerisindeyim. Bu yıl Belediyemiz Kutlama Programı çerçevesinde 19 Mayıs 2022 günü akşam Tüm halkımızla beraber meşale yürüyüşü yapacak, 20 Mayıs 2022 akşamı ise EMRE KAYA Konserinde hep birlikte coşacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle 19 ve 20 Mayıs tarihlerinde tüm hemşerilerimizi şimdiden kutlama programlarımıza davet ediyor saygı, sevgi ve selamlarımı sunuyorum.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.