BAŞKAN ALAGÖZ, BAŞKANLIĞININ 4 YILLINI DEĞERLENDİRDİ

Gündem 31.12.2018 - 15:42, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ALAGÖZ, BAŞKANLIĞININ 4 YILLINI DEĞERLENDİRDİ

Kanal 15 te yayınlanan Ayrıntı programına katılan Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Bilal Karasakal ve Cemalettin Bektaş’ın sorularını yanıtladı.
Katıldığı programda belediye başkanlığının geçen 4 yılını değerlendiren Alagöz “ilk günden ne dediysek aynı düşünce ve uygulama ile 4 yılı geçirdik. Tefenni’de daha önceki ayrışmayı ve kutuplaşmayı ortadan kaldırıp vatandaşı birleştirerek ‘Biz’ kavramını oluşturduk” dedi.  “Bu birliktelikten sonra icraatlara başladık. Başlangıçtaki projelerimizi gerçekleştirebildiğime ailem bile inanmamıştı ama Allah’ın izniyle gerçekleştirdik. Yarım asırlık bir kültüre sahip Tefenni’yi yakışır hizmetleri 4 yıl boyunca kazandırmaya çalıştık, bizden önce alt yapının bir kısmı tamamlanmıştı.biz de altyapının kalan kısmını ve üst yapıyı bitirdik. Vatandaşın ayağını çamurdan kestik. İlçemize vizyon katan otogar ve Terasparkı kazandırdık.  Bunu yansıra devletin gücünü vatandaşın mutluluğu ve refahı için TEBAŞ çiftçi için ucuz mazot projesini uyguladık. Amacımız burada esnafı bitirmek değil tam tersi piyasayı dengeleyerek vatandaşın bu ekonomik krizde uygun fiyata ihtiyaçlarını karşılayabilmesini sağlamaktır. Bu projeyle ülkemizde örnek olmak istedik.” diye sözlerine devam etti.  “Çoğunu çiçek, böcekle uğraşıyor dediği yeşillendirme projelerine önem vererek Avrupa’daki şehir yaşam alanlarını yaşadığımız yerde uygulamaya çalıştım. Ayrıca seçilen her belediye başkanının mutlaka 6 ayda bir yurtdışına giderek kendilerine yeni ufuk kazandırmalılar” diye söyledi. Hilal kent projesiyle durumu kötü olan vatandaşlara ev edindirebileceklerini söyleyen Alagöz TOKİ’de 300 bin TL’ye   mal edilen evler bizde 140 bin TL ile vatandaşa kazandırılacaktır.   İttifak Yerelde Kesinlikle Yok  “Son yıllarda Burdur gündeminde yer alan konulara da değinen Alagöz “MHP geçmişi köklü bir partidir. Partimizi yerelde hiçbir şekilde pazarlık konusu olamayacağına ve bu konuda AK Parti kurmaylarıyla kesinlikle görüşülmesi söz konusu olmadığını ayrıca AK Parti tarafından da kendilerine ittifak sürecinde hiçbir şekilde görüşme taleplerinin gelmediğini ve görüşme sağlanmadığını” dile getirdi.    “Bir köşe yazısında otel odalarında görüşüldüğü söylenmiş. Bu gelişme de bir konferans sonrası tesadüf süreci bir ortam oluştuğu ancak hiçbir şekilde ittifak süreci ve Burdur’daki adaylar üzerinde bir değerlendirme yapılmamıştır. Genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli talimatları haricinde Burdur merkezde ittifak sürecinin yer olmayacağına tüm ilçeler ve Burdur merkezde aday çıkaracaklarını en yüksek oyu çıkaracaklarını” söyledi.
Kanal 15 te yayınlanan Ayrıntı programına katılan Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Bilal Karasakal ve Cemalettin Bektaş’ın sorularını yanıtladı.

Katıldığı programda belediye başkanlığının geçen 4 yılını değerlendiren Alagöz “ilk günden ne dediysek aynı düşünce ve uygulama ile 4 yılı geçirdik. Tefenni’de daha önceki ayrışmayı ve kutuplaşmayı ortadan kaldırıp vatandaşı birleştirerek ‘Biz’ kavramını oluşturduk” dedi.

 “Bu birliktelikten sonra icraatlara başladık. Başlangıçtaki projelerimizi gerçekleştirebildiğime ailem bile inanmamıştı ama Allah’ın izniyle gerçekleştirdik. Yarım asırlık bir kültüre sahip Tefenni’yi yakışır hizmetleri 4 yıl boyunca kazandırmaya çalıştık, bizden önce alt yapının bir kısmı tamamlanmıştı.biz de altyapının kalan kısmını ve üst yapıyı bitirdik. Vatandaşın ayağını çamurdan kestik. İlçemize vizyon katan otogar ve Terasparkı kazandırdık.

 Bunu yansıra devletin gücünü vatandaşın mutluluğu ve refahı için TEBAŞ çiftçi için ucuz mazot projesini uyguladık. Amacımız burada esnafı bitirmek değil tam tersi piyasayı dengeleyerek vatandaşın bu ekonomik krizde uygun fiyata ihtiyaçlarını karşılayabilmesini sağlamaktır. Bu projeyle ülkemizde örnek olmak istedik.” diye sözlerine devam etti.

 “Çoğunu çiçek, böcekle uğraşıyor dediği yeşillendirme projelerine önem vererek Avrupa’daki şehir yaşam alanlarını yaşadığımız yerde uygulamaya çalıştım. Ayrıca seçilen her belediye başkanının mutlaka 6 ayda bir yurtdışına giderek kendilerine yeni ufuk kazandırmalılar” diye söyledi.

Hilal kent projesiyle durumu kötü olan vatandaşlara ev edindirebileceklerini söyleyen Alagöz TOKİ’de 300 bin TL’ye   mal edilen evler bizde 140 bin TL ile vatandaşa kazandırılacaktır.

  İttifak Yerelde Kesinlikle Yok

 “Son yıllarda Burdur gündeminde yer alan konulara da değinen Alagöz “MHP geçmişi köklü bir partidir. Partimizi yerelde hiçbir şekilde pazarlık konusu olamayacağına ve bu konuda AK Parti kurmaylarıyla kesinlikle görüşülmesi söz konusu olmadığını ayrıca AK Parti tarafından da kendilerine ittifak sürecinde hiçbir şekilde görüşme taleplerinin gelmediğini ve görüşme sağlanmadığını” dile getirdi.

   “Bir köşe yazısında otel odalarında görüşüldüğü söylenmiş. Bu gelişme de bir konferans sonrası tesadüf süreci bir ortam oluştuğu ancak hiçbir şekilde ittifak süreci ve Burdur’daki adaylar üzerinde bir değerlendirme yapılmamıştır. Genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli talimatları haricinde Burdur merkezde ittifak sürecinin yer olmayacağına tüm ilçeler ve Burdur merkezde aday çıkaracaklarını en yüksek oyu çıkaracaklarını” söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.