Başkan Akbulut'tan Sağlık İl Müdürlüğüne soru yağmuru

Siyaset 30.05.2019 - 14:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Akbulut'tan Sağlık İl Müdürlüğüne soru yağmuru

Burdur Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı İzzet Akbulut Sağlık İl Müdürlüğü'nü soru yağmuruna tuttu.
Burdur Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı İzzet Akbulut Sağlık İl Müdürlüğü'nü soru yağmuruna tuttu. Yaptığı açıklamada: "Burdur Sağlık İl Müdürlüğü, hatırlanacağı üzere Burdur Belediyesinin sosyal projeler kapsamında son beş senedir alışkanlık hale getirdiği hoş geldin bebek paketlerinin hastaneye girişlerini yasaklamıştı.Bizler Sağlık İl Müdürlüğünden Burdur halkımızın yararına yapılan uygulamaların durdurulmasından öte şu an devlet hastenemizde yaşanan ve sayıları artarak yaşanmasından korkulan uzman doktorlarımızın tayin istemelerini durdurmalarını bekliyoruz.Doktorlarımızın ne gibi sıkıntıları vardır ki, uzun süredir şehrimizde yaşayan, buradan emekli olup Burdur da yaşamlarını sürdürmek isteyen doktorlarımız şimdi başka şehirlere gitmek istemektedirler? Hastane yönetiminin hangi yanlış yönetimleri performans primlerini adeta sıfırlamıştır?Mevcut hastanemizin Fiziki koşullarının yetersiz olması sebebiyle yenisi yapılacak Devlet Hastanemizin durumu ne aşamadadır? Yerel seçim öncesi tabelasını gördüğümüz Yeni Hastanenin kendisini görmek için ne kadar daha bekleyeceğiz? Bu sorularımıza cevap verip vermeyeceğinizi bilmiyoruz ama doktorlarımızın sorunlarına bir an önce çare bulup bu tayinleri durdurmak zorunda olduğunuzu aksi takdirde Burdur Halkının iki elinin yakanızda olacağını biliyoruz" şeklinde konuştu.
Burdur Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı İzzet Akbulut Sağlık İl Müdürlüğü'nü soru yağmuruna tuttu.

Burdur Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı İzzet Akbulut Sağlık İl Müdürlüğü'nü soru yağmuruna tuttu.

Yaptığı açıklamada:

"Burdur Sağlık İl Müdürlüğü, hatırlanacağı üzere Burdur Belediyesinin sosyal projeler kapsamında son beş senedir alışkanlık hale getirdiği hoş geldin bebek paketlerinin hastaneye girişlerini yasaklamıştı.Bizler Sağlık İl Müdürlüğünden Burdur halkımızın yararına yapılan uygulamaların durdurulmasından öte şu an devlet hastenemizde yaşanan ve sayıları artarak yaşanmasından korkulan uzman doktorlarımızın tayin istemelerini durdurmalarını bekliyoruz.Doktorlarımızın ne gibi sıkıntıları vardır ki, uzun süredir şehrimizde yaşayan, buradan emekli olup Burdur da yaşamlarını sürdürmek isteyen doktorlarımız şimdi başka şehirlere gitmek istemektedirler? Hastane yönetiminin hangi yanlış yönetimleri performans primlerini adeta sıfırlamıştır?Mevcut hastanemizin Fiziki koşullarının yetersiz olması sebebiyle yenisi yapılacak Devlet Hastanemizin durumu ne aşamadadır? Yerel seçim öncesi tabelasını gördüğümüz Yeni Hastanenin kendisini görmek için ne kadar daha bekleyeceğiz? Bu sorularımıza cevap verip vermeyeceğinizi bilmiyoruz ama doktorlarımızın sorunlarına bir an önce çare bulup bu tayinleri durdurmak zorunda olduğunuzu aksi takdirde Burdur Halkının iki elinin yakanızda olacağını biliyoruz" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.