Başkan Adayı Deniz Kurt’tan Menderes Türel’e Ziyaret

Siyaset 21.12.2018 - 15:45, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başkan Adayı Deniz Kurt’tan Menderes Türel’e Ziyaret

Ak Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e nezaket ziyaretinde bulundu
Ak Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e nezaket ziyaretinde bulundu Adalet ve Kalkınma Partisi Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e nezaket ziyaretinde bulundu. Menderes Türel’in makamında gerçekleşen ziyarette yerel seçimlere ilgili konular görüşüldü. Başkan Adayı Deniz Kurt gerçekleşen ziyarette Menderes Türel ile Burdur için hazırladıkları projelere ilişkin görüş alış verişinde bulundu. Burdur’un yol turizmi ile ilgili eksiklikleri noktasında hazırlanan projelerle ilgili Türel’in görüşlerini alan Deniz Kurt görüşmenin sonunda “Burdur’umuza yapabileceklerimizin sınırlarını zorlamak adına istişarelerde bulunmaya devam ediyoruz. Değerli başkanımız Menderes Bey ile de gerekli istişareleri yaptık. Burdur’un gelişmesi için şimdiden gecemizi gündüzümüze katmaya başladık. Önce Milleti Önce Memleket düsturuyla çıktığımız bu yolda Burdur’un hak ettiği değeri alması için bir an bile durmadan çalışacağız. Burdurlu hemşerilerimiz projelerimizi açıkladığımızda bu gerçeği daha net görecekler” ifadelerini kullandı. Menderes Türel’in Burdur için her türlü desteği vermeye hazır olduğunu da belirten Deniz Kurt Ak Parti Belediyeciliğini Burdur’un her metrekaresinde hissedileceğini sözlerine ekledi.
Ak Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e nezaket ziyaretinde bulundu

Ak Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e nezaket ziyaretinde bulundu

Adalet ve Kalkınma Partisi Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e nezaket ziyaretinde bulundu. Menderes Türel’in makamında gerçekleşen ziyarette yerel seçimlere ilgili konular görüşüldü.

Başkan Adayı Deniz Kurt gerçekleşen ziyarette Menderes Türel ile Burdur için hazırladıkları projelere ilişkin görüş alış verişinde bulundu. Burdur’un yol turizmi ile ilgili eksiklikleri noktasında hazırlanan projelerle ilgili Türel’in görüşlerini alan Deniz Kurt görüşmenin sonunda “Burdur’umuza yapabileceklerimizin sınırlarını zorlamak adına istişarelerde bulunmaya devam ediyoruz. Değerli başkanımız Menderes Bey ile de gerekli istişareleri yaptık. Burdur’un gelişmesi için şimdiden gecemizi gündüzümüze katmaya başladık. Önce Milleti Önce Memleket düsturuyla çıktığımız bu yolda Burdur’un hak ettiği değeri alması için bir an bile durmadan çalışacağız. Burdurlu hemşerilerimiz projelerimizi açıkladığımızda bu gerçeği daha net görecekler” ifadelerini kullandı. Menderes Türel’in Burdur için her türlü desteği vermeye hazır olduğunu da belirten Deniz Kurt Ak Parti Belediyeciliğini Burdur’un her metrekaresinde hissedileceğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.