BAŞKAN ADAYI DENİZ KURT’TAN BASIN AÇIKLAMASI

Siyaset 01.04.2019 - 15:24, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKAN ADAYI DENİZ KURT’TAN BASIN AÇIKLAMASI

Ak Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt yerel seçim sonrası basın açıklamasında bulundu.
Başkan Adayı Kurt yaptığı açıklamada “Bilindiği üzere genel merkezimizin takdiri üzerine Burdur Belediye Başkanlığına aday oldum.  Adaylığımın kesinleştiği günden seçimlerin yapıldığı güne kadar bize destek olan dava arkadaşlarımızla birlikte son derece yoğun ve tempolu bir propaganda dönemi yaşadık. Öncelikle bu yoğun tempoda partime ve şahsıma, bizleri yalnız bırakmayarak çalışmalarda destek olan parti yönetimine, partili, partisiz bütün arkadaşlarıma, oy veren ya da vermeyen Burdurlu hemşerilerimize teşekkür ediyor, kendilerine saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. Hummalı çalışmalarımız sırasında bizleri yalnız bırakmayan seçim çalışmalarında emeği geçen herkesten ayrıca helallik istiyorum. Seçimler hizmet yarışıdır. Bizler koltuklar için değil, milletimizin ve ilimizin çıkarları için mücadele eden Ak Parti'nin hizmet neferiyiz. Bugün Burdur Belediye başkanlığını alamasak da hedeflerimiz aynen devam etmektedir.  Küçük hesaplarla değil, büyük hedeflere doğru, tüm hemşerilerimizle birlikte yol almak için bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da durmadan çabalayacağız. Güzel Burdur’umuza olan hizmet aşkımızı ve sadakatimizi, sanki yarın seçim olacakmış gibi çalışarak ve inancımızı diri tutarak göstereceğiz. Ben Deniz Kurt olarak, seçim sonucunun ilimize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, seçilen arkadaşa başarılar diliyorum. Bu vesileyle Burdur Halkının hizmetine her zaman hazır olduğumu Güzel Burdur’umuzun hayrına olacak her türlü projede halkım adına destek olacağıma söz veriyorum. Tüm Burdur Halkını saygıyla selamlıyor, hepinizi Allah'a emanet ediyorum." İfadelerini kullandı.
Ak Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt yerel seçim sonrası basın açıklamasında bulundu.

Başkan Adayı Kurt yaptığı açıklamada “Bilindiği üzere genel merkezimizin takdiri üzerine Burdur Belediye Başkanlığına aday oldum.  Adaylığımın kesinleştiği günden seçimlerin yapıldığı güne kadar bize destek olan dava arkadaşlarımızla birlikte son derece yoğun ve tempolu bir propaganda dönemi yaşadık. Öncelikle bu yoğun tempoda partime ve şahsıma, bizleri yalnız bırakmayarak çalışmalarda destek olan parti yönetimine, partili, partisiz bütün arkadaşlarıma, oy veren ya da vermeyen Burdurlu hemşerilerimize teşekkür ediyor, kendilerine saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. Hummalı çalışmalarımız sırasında bizleri yalnız bırakmayan seçim çalışmalarında emeği geçen herkesten ayrıca helallik istiyorum.

Seçimler hizmet yarışıdır. Bizler koltuklar için değil, milletimizin ve ilimizin çıkarları için mücadele eden Ak Parti'nin hizmet neferiyiz. Bugün Burdur Belediye başkanlığını alamasak da hedeflerimiz aynen devam etmektedir.  Küçük hesaplarla değil, büyük hedeflere doğru, tüm hemşerilerimizle birlikte yol almak için bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da durmadan çabalayacağız. Güzel Burdur’umuza olan hizmet aşkımızı ve sadakatimizi, sanki yarın seçim olacakmış gibi çalışarak ve inancımızı diri tutarak göstereceğiz.

Ben Deniz Kurt olarak, seçim sonucunun ilimize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, seçilen arkadaşa başarılar diliyorum. Bu vesileyle Burdur Halkının hizmetine her zaman hazır olduğumu Güzel Burdur’umuzun hayrına olacak her türlü projede halkım adına destek olacağıma söz veriyorum. Tüm Burdur Halkını saygıyla selamlıyor, hepinizi Allah'a emanet ediyorum." İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.