BAŞKAN’A ESKİ GÜNLERİNİ HATIRLATTI

Siyaset 27.12.2013 - 16:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BAŞKAN’A ESKİ GÜNLERİNİ HATIRLATTI

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, şehrin çeşitli bölgelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, şehrin çeşitli bölgelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. MHP İl Başkanı İsa Yalçın ile birlikte 113 Cadde ve civarındaki esnafı ziyaret eden Başkan Günaydın, bir dükkanda gördüğü ve halen günümüzde de özellikle köylerde kullanılmaya devam eden naylon ayakkabıları görünce geçmişte kendisinin de bu ayakkabıları giydiğini söyledi. Başkan Günaydın,  BELMAŞ bünyesinde kurulan Mikronize ve Yalıtım Tesislerinde üretilen malzemelerin de bu ayakkabıların ham maddesinde kullanılacağını dile getirerek, çocukluğunda yaşadığı bir anısını paylaştı. Günaydın, “Bu ayakkabıları küçükken çok giydim. Bir gün ayakkabı topuk kısmından ayağımı çok acıtmıştı. Arka kısmını kesmiştim ve ayağım rahatlamıştı. Eski günlerimi hatırladım” dedi. Ayakkabıların halen yeterli ilgiyi görüp görmediğini de soran Başkan Günaydın’a işletme sahibi, kırsal kesimde kullanılmaya devam ettiğini belirtti. Her gittiği yerde büyük bir ilgi ile karşılanan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, hem belediye yatırımlarını günlük olarak takip etmeye devam ederken, diğer yandan da esnaf ve halk ile bir araya geliyor. Esnafın sıkıntılarını ve taleplerini dinleyen Başkan Günaydın’a esnaflar ise yaşadıkları ekonomik sorunlardan ve işlerin durgunluğundan dolayı dert yanıyor. 
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, şehrin çeşitli bölgelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, şehrin çeşitli bölgelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın ile birlikte 113 Cadde ve civarındaki esnafı ziyaret eden Başkan Günaydın, bir dükkanda gördüğü ve halen günümüzde de özellikle köylerde kullanılmaya devam eden naylon ayakkabıları görünce geçmişte kendisinin de bu ayakkabıları giydiğini söyledi.

Başkan Günaydın,  BELMAŞ bünyesinde kurulan Mikronize ve Yalıtım Tesislerinde üretilen malzemelerin de bu ayakkabıların ham maddesinde kullanılacağını dile getirerek, çocukluğunda yaşadığı bir anısını paylaştı. Günaydın, “Bu ayakkabıları küçükken çok giydim. Bir gün ayakkabı topuk kısmından ayağımı çok acıtmıştı. Arka kısmını kesmiştim ve ayağım rahatlamıştı. Eski günlerimi hatırladım” dedi.

Ayakkabıların halen yeterli ilgiyi görüp görmediğini de soran Başkan Günaydın’a işletme sahibi, kırsal kesimde kullanılmaya devam ettiğini belirtti.

Her gittiği yerde büyük bir ilgi ile karşılanan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, hem belediye yatırımlarını günlük olarak takip etmeye devam ederken, diğer yandan da esnaf ve halk ile bir araya geliyor. Esnafın sıkıntılarını ve taleplerini dinleyen Başkan Günaydın’a esnaflar ise yaşadıkları ekonomik sorunlardan ve işlerin durgunluğundan dolayı dert yanıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.