Başhekim Keskin'den sağlık çalışanlarına moral ziyaret

Yaşam (AA) - Anadolu Ajansı | 02.05.2020 - 11:57, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başhekim Keskin'den sağlık çalışanlarına moral ziyaret

Isparta Şehir Hastanesi Başhekimi Ruşen Keskin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele eden ve tedbir amaçlı yurtta konaklayan sağlık çalışanlarına moral ziyaretinde bulundu.
Isparta Şehir Hastanesi Başhekimi Ruşen Keskin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele eden ve tedbir amaçlı yurtta konaklayan sağlık çalışanlarına moral ziyaretinde bulundu.  Keskin, Murat Hüdavendigar Erkek Öğrenci Yurdu'ndaki ziyarette, salgın sürecinde mücadele eden sağlık çalışanlarının kentteki çeşitli misafirhanelerde konakladığını söyledi.  Sağlık çalışanlarının fedakarca sevdiklerinden, ailelerinden ayrılarak yurtlarda yaşamaya başladığını ifade eden Keskin, şunları kaydetti: "Arkadaşlarımızı ziyaret edip hatırlarını sormak, talepleri varsa dinlemek istedik. Her çalışanımız bizim için son derece kıymetlidir. Arkadaşlarımızın emekleri ve fedakarlıkları bizim için çok kıymetli. Onların üstün gayreti ve iyi bir ekip çalışmasıyla üstesinden geliyoruz. Bu vesileyle her birine teşekkür ediyorum."  
Isparta Şehir Hastanesi Başhekimi Ruşen Keskin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele eden ve tedbir amaçlı yurtta konaklayan sağlık çalışanlarına moral ziyaretinde bulundu.

Isparta Şehir Hastanesi Başhekimi Ruşen Keskin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele eden ve tedbir amaçlı yurtta konaklayan sağlık çalışanlarına moral ziyaretinde bulundu. 

Keskin, Murat Hüdavendigar Erkek Öğrenci Yurdu'ndaki ziyarette, salgın sürecinde mücadele eden sağlık çalışanlarının kentteki çeşitli misafirhanelerde konakladığını söyledi. 

Sağlık çalışanlarının fedakarca sevdiklerinden, ailelerinden ayrılarak yurtlarda yaşamaya başladığını ifade eden Keskin, şunları kaydetti:

"Arkadaşlarımızı ziyaret edip hatırlarını sormak, talepleri varsa dinlemek istedik. Her çalışanımız bizim için son derece kıymetlidir. Arkadaşlarımızın emekleri ve fedakarlıkları bizim için çok kıymetli. Onların üstün gayreti ve iyi bir ekip çalışmasıyla üstesinden geliyoruz. Bu vesileyle her birine teşekkür ediyorum."

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.