Başdanışman Gürcan Basınla bir araya geldi

07.03.2019 - 17:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Başdanışman Gürcan Basınla bir araya geldi

Yerel Seçim çalışmaları için Burdur’a gelen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Ayşen Gürcan kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Yerel Seçim çalışmaları için Burdur’a gelen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Ayşen Gürcan kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Basın mensuplarıyla buluşan Başdanışman Prof. Dr. Ayşen Gürcan Yerel Seçimler hakkında sohbet etti. Burdur’un gelişmesi için her zaman destek olduğunu belirten Prof. Dr. Gürcan, “Burdur’da her gelişime gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederim. Demokrasinin cilveleri vardır, güzellikleri vardır, oda özellikle yerel seçimlerde o yerin daha iyi olması adına ve kentimizin bölgemizin gelişmesi adına bu önemli. Burdur’un daha iyi olması adına hep çaba gösterdik. Burdurun çocukları olarak daha iyi günleri hak ettiğini düşünüyorum. İttifak Adayımız Deniz Kurt’a destek vermek için buradayız. Bu süreç bir müsabaka değil, yani daha iyi olan kazansın değil. Burdur’un geleceği için el birliğiyle daha iyi nasıl çalışılacaksa o ekiple destek olmak için buradayız” dedi. Ayşen Gürcan Kahvaltıdan sonra basın mensuplarıyla fotoğraf çektirdi. Kahvaltı programına basın mensupları, Başdanışman Prof. Dr. Ayşen Gürcan, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik , AK Parti Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan ve Ak Parti Burdur İl Başkan Yardımcısı Siyasi Hukuki İşler Başkanı Güner Arslan katıldı.
Yerel Seçim çalışmaları için Burdur’a gelen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Ayşen Gürcan kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Yerel Seçim çalışmaları için Burdur’a gelen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Ayşen Gürcan kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Basın mensuplarıyla buluşan Başdanışman Prof. Dr. Ayşen Gürcan Yerel Seçimler hakkında sohbet etti. Burdur’un gelişmesi için her zaman destek olduğunu belirten Prof. Dr. Gürcan, “Burdur’da her gelişime gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederim. Demokrasinin cilveleri vardır, güzellikleri vardır, oda özellikle yerel seçimlerde o yerin daha iyi olması adına ve kentimizin bölgemizin gelişmesi adına bu önemli. Burdur’un daha iyi olması adına hep çaba gösterdik. Burdurun çocukları olarak daha iyi günleri hak ettiğini düşünüyorum. İttifak Adayımız Deniz Kurt’a destek vermek için buradayız. Bu süreç bir müsabaka değil, yani daha iyi olan kazansın değil. Burdur’un geleceği için el birliğiyle daha iyi nasıl çalışılacaksa o ekiple destek olmak için buradayız” dedi. Ayşen Gürcan Kahvaltıdan sonra basın mensuplarıyla fotoğraf çektirdi.

Kahvaltı programına basın mensupları, Başdanışman Prof. Dr. Ayşen Gürcan, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik , AK Parti Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan ve Ak Parti Burdur İl Başkan Yardımcısı Siyasi Hukuki İşler Başkanı Güner Arslan katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.