BAŞBAKAN ERDOĞAN ISPARTA'DA

Siyaset 02.03.2014 - 14:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BAŞBAKAN ERDOĞAN ISPARTA'DA

Zamanında Gülen'in samimiyetine inandığını belirten Erdoğan, "Ben çok safmışım, inandım. Bana da tespihler gönderdi, ama ananas göndermedi." dedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan seçim mitinglerine Isparta'da devam ediyor. Isparta'da halka hitap eden Başbakan Erdoğan, Fethullah Gülen'in zamanında kendisine çok yakın davrandığını söyleyerek onun samimiyetine inandığını söyledi. Erdoğan, "Ben de çok safmışım, inandım. Bana da tespihler gönderdi, bir tek ananas göndermedi." dedi.   Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:   "Rabbim birliğimizi kardeşliğimizi yol arkadaşlığımızı daim eylesin. Türkiye'ye istikamet çizecek yeni Türkiye'ye güç verecek bir seçime giriyoruz. 30 Mart seçimlerinde sandığa gidecek eski Türkiye ile yeni Türkiye arasında bir tercih yapacaksınız.   Ak Parti ile sandıkta başa çıkamadılar şimdi başka yollarla bunu yapmaya çalışıyorlar. AK Partiyi montaj kasetlerle çirkin iftiralarla yıpratacaklarını zannediyorlar. Bunların eline 3-5 koyun verseniz onları kaybedip öyle gelirler.   "KASETLE GELEN KASETLE GİDER"   Kasetle gelen kasetle gider, milletle gelen milletle gider. Said-i Nursi eserlerinin bir kısmını Isparta Barla'da yazdı. CHP'nin zulmünü burada çekti. Bunu çok iyi bilmeliyiz.   PAPA İLE EL ELE FOTOĞRAFLAR   Pensilvanya'daki zat ağzına hiçbir zaman Bediüzzaman'ın ifadesini almamıştır. Güya yolunda gidiyor, yalan. Vatikan'a mektuplar yazmıştır, Papa ile de el ele fotoğrafları vardır. Neyi nasıl yapıyorsun anlamak zor. Dön Türkiye'ye gel. Gelmedi. Şimdi yine sesleniyorum. Dürüstsen bu ülkeyi karıştırmayı bırak. Dön buraya gel.   "BEN DE ÇOK SAFMIŞIM"   Onların arasında çok samimi olanlar var. Paralarını, arsalarını verdiler. Ben de çok safmışım, ben de elimden gelen her türlü desteği verdim. Bana gönderdiği kitaplarda öyle methiyeler düzüyordu ki ben de samimi sandım. Bana da tespihler gönderdi, bir tek ananas göndermedi.   "NEREDE BARLA'DAKİ SAİD-İ NURSİ, NEREDE PENSİLVANYA'DAKİ ZAT"   Son Türkçe olimpiyatlarında Peygamber'in orada olduğunu söyleyince şaşırdım. Hocalarıma sordum. Onlar da şaşırdıklarını ifade etti. Nerede Barla'daki Said-i Nursi nerede Pensilvanya'daki zat? Biz bir rahmet peygamberinin izindeyiz bizde gazap olmaz. 30 Mart akşamı göreceksiniz milletimiz Ak Parti ile yola devam diyecek. Kamuoyu araştırmalarından bunu görüyoruz.   "KASETLE, SES KAYDIYLA HÜKÜMETİ DÜŞÜRECEKLERİNİ ZANNEDİYORLAR"   Kasetle, ses kaydıyla, montajla hükümeti düşüreceklerini, Ak Parti'yi yıpratacaklarını zannediyorlar. Kimse kusura bakmasın bu CHP değil, bu AK Parti. CHP'de birileri kasetle gider, kasetle gelebilir ama Ak Parti'de bunu yapamazlar. Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanını montaj kasetlerle dize getiremezler, diz çöktüremezler."
Zamanında Gülen'in samimiyetine inandığını belirten Erdoğan, "Ben çok safmışım, inandım. Bana da tespihler gönderdi, ama ananas göndermedi." dedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan seçim mitinglerine Isparta'da devam ediyor. Isparta'da halka hitap eden Başbakan Erdoğan, Fethullah Gülen'in zamanında kendisine çok yakın davrandığını söyleyerek onun samimiyetine inandığını söyledi. Erdoğan, "Ben de çok safmışım, inandım. Bana da tespihler gönderdi, bir tek ananas göndermedi." dedi.
 
Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:
 
"Rabbim birliğimizi kardeşliğimizi yol arkadaşlığımızı daim eylesin. Türkiye'ye istikamet çizecek yeni Türkiye'ye güç verecek bir seçime giriyoruz. 30 Mart seçimlerinde sandığa gidecek eski Türkiye ile yeni Türkiye arasında bir tercih yapacaksınız.
 
Ak Parti ile sandıkta başa çıkamadılar şimdi başka yollarla bunu yapmaya çalışıyorlar. AK Partiyi montaj kasetlerle çirkin iftiralarla yıpratacaklarını zannediyorlar. Bunların eline 3-5 koyun verseniz onları kaybedip öyle gelirler.
 
"KASETLE GELEN KASETLE GİDER"
 
Kasetle gelen kasetle gider, milletle gelen milletle gider. Said-i Nursi eserlerinin bir kısmını Isparta Barla'da yazdı. CHP'nin zulmünü burada çekti. Bunu çok iyi bilmeliyiz.
 
PAPA İLE EL ELE FOTOĞRAFLAR
 
Pensilvanya'daki zat ağzına hiçbir zaman Bediüzzaman'ın ifadesini almamıştır. Güya yolunda gidiyor, yalan. Vatikan'a mektuplar yazmıştır, Papa ile de el ele fotoğrafları vardır. Neyi nasıl yapıyorsun anlamak zor. Dön Türkiye'ye gel. Gelmedi. Şimdi yine sesleniyorum. Dürüstsen bu ülkeyi karıştırmayı bırak. Dön buraya gel.
 
"BEN DE ÇOK SAFMIŞIM"
 
Onların arasında çok samimi olanlar var. Paralarını, arsalarını verdiler. Ben de çok safmışım, ben de elimden gelen her türlü desteği verdim. Bana gönderdiği kitaplarda öyle methiyeler düzüyordu ki ben de samimi sandım. Bana da tespihler gönderdi, bir tek ananas göndermedi.
 
"NEREDE BARLA'DAKİ SAİD-İ NURSİ, NEREDE PENSİLVANYA'DAKİ ZAT"
 
Son Türkçe olimpiyatlarında Peygamber'in orada olduğunu söyleyince şaşırdım. Hocalarıma sordum. Onlar da şaşırdıklarını ifade etti. Nerede Barla'daki Said-i Nursi nerede Pensilvanya'daki zat? Biz bir rahmet peygamberinin izindeyiz bizde gazap olmaz. 30 Mart akşamı göreceksiniz milletimiz Ak Parti ile yola devam diyecek. Kamuoyu araştırmalarından bunu görüyoruz.
 
"KASETLE, SES KAYDIYLA HÜKÜMETİ DÜŞÜRECEKLERİNİ ZANNEDİYORLAR"
 
Kasetle, ses kaydıyla, montajla hükümeti düşüreceklerini, Ak Parti'yi yıpratacaklarını zannediyorlar. Kimse kusura bakmasın bu CHP değil, bu AK Parti. CHP'de birileri kasetle gider, kasetle gelebilir ama Ak Parti'de bunu yapamazlar. Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanını montaj kasetlerle dize getiremezler, diz çöktüremezler."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.