BAŞBAKAN PROF. DR. DAVUTOĞLU’NA PROF. DR. KARAGÜL’ÜN DESTEKLEDiĞi KiTAP TAKDiM EDiLDi

Gündem 07.03.2016 - 11:53, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BAŞBAKAN PROF. DR. DAVUTOĞLU’NA PROF. DR. KARAGÜL’ÜN DESTEKLEDiĞi KiTAP TAKDiM EDiLDi

Prof. Dr. Mehmet Karagül’ün bölümle destek verdiği Kitap, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Elinde…
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğretim üyesi ve haber sitemizin yazarı, Prof. Dr. Mehmet Karagül’ün “Ahilikte İktisadi Düzen” adlı bölümünü kaleme aldığı, ‘Meslek Ahlakı ve Ahilik’ kitabı Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na takdim edildi. Karatay Üniversitesi tarafından hazırlanan ve çeşitli üniversitelerden birçok akademisyen ve sivil toplum kuruluşu temsilcisinin katılımı ile gerçekleştirilen Meslek Ahlakı ve Ahilik Çalıştayı neticesinde hazırlanan Meslek Ahlakı ve Ahilik kitabı, günümüzdeki birçok mesleki sorunun çözümüne katkı sağlaması bakımında öncü bir çalışma özelliği gösteriyor. Meslek Ahlakı ve Ahilik kitabının Karatay Üniversitesindeki bütün sosyal ve beşeri bölümlerde ders kitabı olarak okutulacak olması ülkemiz açısından bir ilk olacak. Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Borsası, Sosyal Güvenlik Kurumu ve Konya Vergi Dairesi'nin ortaklaşa düzenlediği programa katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu’na, Konya Ticaret Odası Başkanı ve KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Selçuk Öztürk, Karatay Üniversitesi yayını olan “Ahilik ve Meslek Ahlakı” kitabını takdim etti. Yazarımız Prof. Dr. Mehmet Karagül’ün tarafından “Ahilikte İktisadi Düzen” bölümü yazılan kitapta ayrıca; Meslek ve Ahlak, Ahiliğin Tarihsel Gelişimi, Ahilik ve İktisadi Düzen, Ahilik ve Eğitim, Ahiliğin Toplumsal ve Siyasal Yansımaları konuları kitapta yer alıyor.
Prof. Dr. Mehmet Karagül’ün bölümle destek verdiği Kitap, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Elinde…

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Öğretim üyesi ve haber sitemizin yazarı, Prof. Dr. Mehmet Karagül’ün “Ahilikte İktisadi Düzen” adlı bölümünü kaleme aldığı, ‘Meslek Ahlakı ve Ahilik’ kitabı Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na takdim edildi.

Karatay Üniversitesi tarafından hazırlanan ve çeşitli üniversitelerden birçok akademisyen ve sivil toplum kuruluşu temsilcisinin katılımı ile gerçekleştirilen Meslek Ahlakı ve Ahilik Çalıştayı neticesinde hazırlanan Meslek Ahlakı ve Ahilik kitabı, günümüzdeki birçok mesleki sorunun çözümüne katkı sağlaması bakımında öncü bir çalışma özelliği gösteriyor.

Meslek Ahlakı ve Ahilik kitabının Karatay Üniversitesindeki bütün sosyal ve beşeri bölümlerde ders kitabı olarak okutulacak olması ülkemiz açısından bir ilk olacak.

Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Borsası, Sosyal Güvenlik Kurumu ve Konya Vergi Dairesi'nin ortaklaşa düzenlediği programa katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu’na, Konya Ticaret Odası Başkanı ve KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Selçuk Öztürk, Karatay Üniversitesi yayını olan “Ahilik ve Meslek Ahlakı” kitabını takdim etti.

Yazarımız Prof. Dr. Mehmet Karagül’ün tarafından “Ahilikte İktisadi Düzen” bölümü yazılan kitapta ayrıca; Meslek ve Ahlak, Ahiliğin Tarihsel Gelişimi, Ahilik ve İktisadi Düzen, Ahilik ve Eğitim, Ahiliğin Toplumsal ve Siyasal Yansımaları konuları kitapta yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.