BAŞBAKAN DAVUTOĞLU BURDUR’DA

Gündem 12.05.2015 - 18:49, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU BURDUR’DA

AK Parti Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Burdur ziyaretiyle gövde gösterisi yaptı.
Seçim çalışmaları kapsamında Burdur’u ziyaret eden Başbakan Davutoğlu, Cumhuriyet Meydanından seslendi. Konuşmasında muhalefet partilerine yüklenip, yeni dönemdeki icraatlarını aktaran Davutoğlu, vatandaşlardan AK Parti’ye oy vermelerini ve 3’te 3 milletvekili çıkarmalarını istediğini söyledi. CHP’ye de yüklenen Davutoğlu,  Kemal Derviş dönemini anımsatarak, “Al bir Kemal’i vur öbür Kemal’e” ifadelerini kullandı. Çiftçiler gününü kutlayan Davutoğlu, 5 milyon TL ödeneğin bugün çiftçilerin hesaplarına yattığını söyledi. Davutoğlu, bayanlara ve üniversite öğrencilerine de yardım ve burs verdiklerini anımsatıp, engellilerin başı dik olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu’nun 1.000 TL altında maaş alan 8 milyon emeklinin olduğunu ispatlamazsa “Yalancı” olduğunu söyleyen Davutoğlu, “Onlar konuşur, AK Parti yapar” dedi.  Davutoğlu: “Yeni eğitim öğretim döneminde çocuklarınıza milyonlarca lira değerindeki kitaplar geliyor mu? Geliyor. Van’da, Ağrı’da, Siirt’te bayrağımız dalgalanıyor. Bahçeli Aydın’da, Ege’de şeref konusunu açtı. Biz kimsenin şeref konusunda bizi taklit etmesine izin vermeyiz. Biz dik dururuz. Mademki şeref konusunu açtı, biz kimseye hakaret etmeyiz ama kimsenin AK Partinin şerefiyle oynamasına da izin vermeyiz. Eğer Mehmet Akif Ersoy onların Türkiye’sine gelmiş olsaydı memnun olur muydu? Namerde muhtaç olan, İsrail’e muhtaç olan bir ülke şereften bahsedebilir mi? AB’ye kim kredi verdi. Bu aziz bayrağımızı uluslararası alanda gururla dalgalandı. Ben bakanlık yaptım, bazı büyükelçiliklerimize para gönderemiyorduk. O günlerden bu günlere kim getirdi; milleti kim muktedir kıldı! Yeni Türkiye doğdu. Biz herkese hizmet dersi veririz, şeref dersi veririz” dedi. Başbakan Kılıçdaroğlu, verdiği tüm sözleri tutacaklarını, bunu su götürülemeyen köylere su götürerek ispatladıklarını, tarihi eserleri, türbeleri restore ettiklerini kaydederek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye de yüklendi. Başbakan Ahmet Davutoğlu, konuşmasının devamında icraatlarından bahsedip, muhalefet partilerini eleştirdi. 
AK Parti Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Burdur ziyaretiyle gövde gösterisi yaptı.

Seçim çalışmaları kapsamında Burdur’u ziyaret eden Başbakan Davutoğlu, Cumhuriyet Meydanından seslendi. Konuşmasında muhalefet partilerine yüklenip, yeni dönemdeki icraatlarını aktaran Davutoğlu, vatandaşlardan AK Parti’ye oy vermelerini ve 3’te 3 milletvekili çıkarmalarını istediğini söyledi.

CHP’ye de yüklenen Davutoğlu,  Kemal Derviş dönemini anımsatarak, “Al bir Kemal’i vur öbür Kemal’e” ifadelerini kullandı. Çiftçiler gününü kutlayan Davutoğlu, 5 milyon TL ödeneğin bugün çiftçilerin hesaplarına yattığını söyledi. Davutoğlu, bayanlara ve üniversite öğrencilerine de yardım ve burs verdiklerini anımsatıp, engellilerin başı dik olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu’nun 1.000 TL altında maaş alan 8 milyon emeklinin olduğunu ispatlamazsa “Yalancı” olduğunu söyleyen Davutoğlu, “Onlar konuşur, AK Parti yapar” dedi. 

Davutoğlu: “Yeni eğitim öğretim döneminde çocuklarınıza milyonlarca lira değerindeki kitaplar geliyor mu? Geliyor. Van’da, Ağrı’da, Siirt’te bayrağımız dalgalanıyor. Bahçeli Aydın’da, Ege’de şeref konusunu açtı. Biz kimsenin şeref konusunda bizi taklit etmesine izin vermeyiz. Biz dik dururuz. Mademki şeref konusunu açtı, biz kimseye hakaret etmeyiz ama kimsenin AK Partinin şerefiyle oynamasına da izin vermeyiz. Eğer Mehmet Akif Ersoy onların Türkiye’sine gelmiş olsaydı memnun olur muydu? Namerde muhtaç olan, İsrail’e muhtaç olan bir ülke şereften bahsedebilir mi? AB’ye kim kredi verdi. Bu aziz bayrağımızı uluslararası alanda gururla dalgalandı. Ben bakanlık yaptım, bazı büyükelçiliklerimize para gönderemiyorduk. O günlerden bu günlere kim getirdi; milleti kim muktedir kıldı! Yeni Türkiye doğdu. Biz herkese hizmet dersi veririz, şeref dersi veririz” dedi.

Başbakan Kılıçdaroğlu, verdiği tüm sözleri tutacaklarını, bunu su götürülemeyen köylere su götürerek ispatladıklarını, tarihi eserleri, türbeleri restore ettiklerini kaydederek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye de yüklendi. Başbakan Ahmet Davutoğlu, konuşmasının devamında icraatlarından bahsedip, muhalefet partilerini eleştirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.