BAŞBAKAN DAVUTOĞLU 12 MAYIS’TA BURDUR’DA

Gündem 21.04.2015 - 12:01, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU 12 MAYIS’TA BURDUR’DA

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU 12 MAYIS’TA BURDUR’DA
Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti İl Kongresine katılamadığı için Genel Seçimlerde Burdur Mitingi yapacak. Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu 12 Mayıs’ta miting için Burdur’a geliyor. Başbakanlık yetkililerinden edinilen bilgilere göre Başbakan Davutoğlu 12 Mayıs Salı Günü Burdur’da miting yapacak. Mitingin saatine dair henüz bir açıklama yapılmadı. Başbakan Davutoğlu’nun aynı gün Isparta’da da miting yapacağı belirtiliyor..
BAŞBAKAN DAVUTOĞLU 12 MAYIS’TA BURDUR’DA

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti İl Kongresine katılamadığı için Genel Seçimlerde Burdur Mitingi yapacak.

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu 12 Mayıs’ta miting için Burdur’a geliyor. Başbakanlık yetkililerinden edinilen bilgilere göre Başbakan Davutoğlu 12 Mayıs Salı Günü Burdur’da miting yapacak. Mitingin saatine dair henüz bir açıklama yapılmadı. Başbakan Davutoğlu’nun aynı gün Isparta’da da miting yapacağı belirtiliyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.