BAŞARILI CEO AFYONKARAHİSAR’DAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

Gündem 02.09.2015 - 09:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BAŞARILI CEO AFYONKARAHİSAR’DAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

BAŞARILI CEO AFYONKARAHİSAR’DAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU
Gübretaş eski Genel Müdürü ve TORKU eski CEO’su Mehmet Koca, 1 Kasım’da gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde Afyonkarahisar’dan milletvekili aday adayı olduğunu bildirdi.  Ülkenin bugünkü şartlarında sorumluluk gereği aday adayı olmaya karar verdiğini belirten Koca, tüm Afyonkarahisarlılardan destek istedi. Türkiye’nin son 13 yılda AK Parti iktidarı ile birlikte önemli başarılara imza attığını söyleyen Koca, “Globalleşen dünyada kıyasıya bir rekabet var ve bu rekabet her gün biraz daha sertleşiyor. Uluslararası güç dengeleri kendi çıkarları doğrultusunda oyunu şekillendirmek için maalesef her türlü enstrümanı kullanıyorlar. Bütün olumsuzluklara ve engellemelere rağmen Türkiye olarak, son 13 yılda birçok alanda AK Parti iktidarı ile önemli başarılara imza attık. Artık önümüzde yepyeni bir vizyon ve daha büyük hedeflerimiz var. Öyle inanıyorum ki ulaşmış olduğumuz mevcut seviyeyi daha da ileriye taşımanın yolu gücünü üretimden alan yeni bir Türkiye inşa etmekten geçiyor. Bu çerçevede AK Parti’nin 2023 Türkiye hedefini yakalamak için ülke insanının her bir ferdine önemli sorumluluklar düşüyor. Özellikle nitelikli insan kaynağımızın önümüzdeki dönemde daha fazla inisiyatif alması ve daha katma değerli alanlara yoğunlaşması çok önemli” dedi. “SORUMLULUK BİLİNCİYLE HAREKET EDİYORUZ” Yeni Türkiye’nin inşasında sorumluluk sahibi herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini kaydeden Koca, “Yeni Türkiye vizyonu çerçevesinde, önümüzdeki dönemde Yeni Türkiye’nin inşasında sorumluluk almak üzere aktif olarak siyasete girmiş bulunmaktayım. Bu doğrultuda Afyonkarahisar AK Parti Milletvekili aday adayı oldum. Şu ana değin iş dünyasında edinmiş olduğum bilgi birikimini ve tecrübeyi insanımızın refahının artması için kullanmak gibi bir sorumluluğum olduğunu düşünüyorum. Hep birlikte yeni Türkiye’nin inşası için var gücümüzle çalışıp yepyeni başarılara imza atacağımıza inanıyorum” dedi.
BAŞARILI CEO AFYONKARAHİSAR’DAN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

Gübretaş eski Genel Müdürü ve TORKU eski CEO’su Mehmet Koca, 1 Kasım’da gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde Afyonkarahisar’dan milletvekili aday adayı olduğunu bildirdi. 
Ülkenin bugünkü şartlarında sorumluluk gereği aday adayı olmaya karar verdiğini belirten Koca, tüm Afyonkarahisarlılardan destek istedi. Türkiye’nin son 13 yılda AK Parti iktidarı ile birlikte önemli başarılara imza attığını söyleyen Koca, “Globalleşen dünyada kıyasıya bir rekabet var ve bu rekabet her gün biraz daha sertleşiyor. Uluslararası güç dengeleri kendi çıkarları doğrultusunda oyunu şekillendirmek için maalesef her türlü enstrümanı kullanıyorlar. Bütün olumsuzluklara ve engellemelere rağmen Türkiye olarak, son 13 yılda birçok alanda AK Parti iktidarı ile önemli başarılara imza attık. Artık önümüzde yepyeni bir vizyon ve daha büyük hedeflerimiz var. Öyle inanıyorum ki ulaşmış olduğumuz mevcut seviyeyi daha da ileriye taşımanın yolu gücünü üretimden alan yeni bir Türkiye inşa etmekten geçiyor. Bu çerçevede AK Parti’nin 2023 Türkiye hedefini yakalamak için ülke insanının her bir ferdine önemli sorumluluklar düşüyor. Özellikle nitelikli insan kaynağımızın önümüzdeki dönemde daha fazla inisiyatif alması ve daha katma değerli alanlara yoğunlaşması çok önemli” dedi.

“SORUMLULUK BİLİNCİYLE HAREKET EDİYORUZ”
Yeni Türkiye’nin inşasında sorumluluk sahibi herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini kaydeden Koca, “Yeni Türkiye vizyonu çerçevesinde, önümüzdeki dönemde Yeni Türkiye’nin inşasında sorumluluk almak üzere aktif olarak siyasete girmiş bulunmaktayım. Bu doğrultuda Afyonkarahisar AK Parti Milletvekili aday adayı oldum. Şu ana değin iş dünyasında edinmiş olduğum bilgi birikimini ve tecrübeyi insanımızın refahının artması için kullanmak gibi bir sorumluluğum olduğunu düşünüyorum. Hep birlikte yeni Türkiye’nin inşası için var gücümüzle çalışıp yepyeni başarılara imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.