BASININ ACI KAYBI

Gündem 11.12.2017 - 15:11, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BASININ ACI KAYBI

BURDUR BASININDAN MUHARREM TUNCEL HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU.
Burdur basınında derin izler bırakan, tecrübesi, sıcakkanlılığı ve yaşayan beyni olan Burdur Basınının duayenlerinden ve Yeni Gün Gazetesi’nin sahibi Muharrem Tuncel (72) geçirdiği rahatsızlık sonucu Hakka yürüdü.  Merhum için öncelikle sahibi olduğu ve yıllarını tükettiği Yeni Gün Gazetesi önünde tören düzenlendi. Törende Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni, Burdur Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Mehmet Ercan Taraşlı ve Merhumun oğlu ve Yeni Gün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Kürşat Tuncel merhum için hissel konuşmalarla gündelik yaşamı bağdaştırıp, basın mensupluğunun önemine değindi. Törene merhum Tuncel’in eş dost akrabaları, basın mensuplarının dışında Burdur’dan protokol mensupları ve Burdur merkezdeki kişilerin yanı sıra çevre il ve ilçelerden merhumun sevenleri katıldı. Yeni Gün Gazetesi önündeki törenin ardından ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Merhum Muharrem Tuncel Sultandere Mezarlığındaki Aile Kabristanlığına defnedildi.  Merhum Muharrem Tuncel’in vefatı basın camiasında büyük üzüntü yaşattı.  
BURDUR BASININDAN MUHARREM TUNCEL HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU.

Burdur basınında derin izler bırakan, tecrübesi, sıcakkanlılığı ve yaşayan beyni olan Burdur Basınının duayenlerinden ve Yeni Gün Gazetesi’nin sahibi Muharrem Tuncel (72) geçirdiği rahatsızlık sonucu Hakka yürüdü.  Merhum için öncelikle sahibi olduğu ve yıllarını tükettiği Yeni Gün Gazetesi önünde tören düzenlendi. Törende Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni, Burdur Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Mehmet Ercan Taraşlı ve Merhumun oğlu ve Yeni Gün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Kürşat Tuncel merhum için hissel konuşmalarla gündelik yaşamı bağdaştırıp, basın mensupluğunun önemine değindi. Törene merhum Tuncel’in eş dost akrabaları, basın mensuplarının dışında Burdur’dan protokol mensupları ve Burdur merkezdeki kişilerin yanı sıra çevre il ve ilçelerden merhumun sevenleri katıldı.

Yeni Gün Gazetesi önündeki törenin ardından ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Merhum Muharrem Tuncel Sultandere Mezarlığındaki Aile Kabristanlığına defnedildi.  Merhum Muharrem Tuncel’in vefatı basın camiasında büyük üzüntü yaşattı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.