BARINMA PROJESİ KAPSAMINDA 15'İNCİ EV SAHİBİNİ BULDU

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2014 - 10:33, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BARINMA PROJESİ KAPSAMINDA 15'İNCİ EV SAHİBİNİ BULDU

BARINMA PROJESİ KAPSAMINDA 15'İNCİ EV SAHİBİNİ BULDU
Antalya'nın Gazipaşa İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), Barınma Projesi kapsamında yaptırılan 15'inci evi sahibine teslim etti. Sugözü Mahallesi'nde yangında evi yanan ailenin evini yenileyen vakfın, 13 ev inşaatı da devam ediyor.  Çalışmalar hakkında bilgi veren SYDV Müdürü Ali Rıza Büyükakça, "İnsan sağlığı acısından risk teşkil eden durumdaki veya afet sebebiyle evleri kullanılamaz hale gelen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın, yaşam alanlarının iyileştirilmesi amacıyla vakfımızca uygulanan 'Barınma Projesi' kapsamında bugüne kadar toplam 15 vatandaşımıza yeni ev yaptırdık. Sugözü Mahallesi'nde çıkan yangın sonucunda evi kullanılamaz hale gelen vatandaşımıza da proje kapsamında yeni bir ev yaptırılarak teslim edildi" dedi.  Bugüne kadar yaptırılan evlerin toplam maliyetinin 305 bin TL olduğunu da sözlerine ekleyen Büyükakça, ödeneklerin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından vakfın hesabına aktarıldığını söyledi. Tahsisi yapılan 13 adet ev inşaatının da devam ettiğini ve önümüzdeki günlerde tamamlanarak vatandaşlara teslim edileceğini belirten Büyükakça, proje kapsamında barınma yardımlarının devam edeceğini belirtti.
BARINMA PROJESİ KAPSAMINDA 15'İNCİ EV SAHİBİNİ BULDU

Antalya'nın Gazipaşa İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), Barınma Projesi kapsamında yaptırılan 15'inci evi sahibine teslim etti. Sugözü Mahallesi'nde yangında evi yanan ailenin evini yenileyen vakfın, 13 ev inşaatı da devam ediyor. 
Çalışmalar hakkında bilgi veren SYDV Müdürü Ali Rıza Büyükakça, "İnsan sağlığı acısından risk teşkil eden durumdaki veya afet sebebiyle evleri kullanılamaz hale gelen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın, yaşam alanlarının iyileştirilmesi amacıyla vakfımızca uygulanan 'Barınma Projesi' kapsamında bugüne kadar toplam 15 vatandaşımıza yeni ev yaptırdık. Sugözü Mahallesi'nde çıkan yangın sonucunda evi kullanılamaz hale gelen vatandaşımıza da proje kapsamında yeni bir ev yaptırılarak teslim edildi" dedi. 
Bugüne kadar yaptırılan evlerin toplam maliyetinin 305 bin TL olduğunu da sözlerine ekleyen Büyükakça, ödeneklerin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından vakfın hesabına aktarıldığını söyledi. Tahsisi yapılan 13 adet ev inşaatının da devam ettiğini ve önümüzdeki günlerde tamamlanarak vatandaşlara teslim edileceğini belirten Büyükakça, proje kapsamında barınma yardımlarının devam edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.