BAKANLIKTAN SAGALASSOS VE KBRİYA ÖDENEKLERİ

Gündem 19.03.2018 - 14:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAKANLIKTAN SAGALASSOS VE KBRİYA ÖDENEKLERİ

KÜLTÜR ve TURİZM BAKANLIĞINDAN SAGALASSOS ve KBRİYA ANTİK KENTLERİNE ÖDENEKLER:
AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Bayram Özçelik Sagalassos ve Kbriya Antik Kentlerinin Uluslararası kriterlere ulaşması çalışmaların devam ettiğini belirti. “KÜLTÜR ve TURİZM BAKANLIĞI İLİMİZE YATIRIM DESTEKLERİ DEVAM EDİYOR” Kültür ve Turizm Bakanlığının Burdur’daki Antik Kentlere önem verdiğini, uluslararası kriterlere ulaşması için çalışmaların devam ettiğini belirten Burdur Milletvekili Bayram Özçelik; “Burdur’umuzun iki önemli Antik Kentinin Uluslararası kriterlere ulaşması için Bakanlığımızın destekleri devam etmektedir. Bakanımız Numan Kurtulmuş’un Burdur ziyaretlerinde Valiliğimiz ve bizler tarafından iletilen konular çerçevesince 2018 yatırım yılına ödenekler konmuş durumdadır. SAGALASSOS ANTİK Kent Yolunun bakım, onarım ve asfalt çalışmaları olarak ilk olarak 1 MİLYON TL ödenek konmuştur. Ayrıca KBRİYA ANTİK Kentine giden yolun, bağlantı yollarının bakım onarım ve asfaltlaması içinde ilk olarak 1 MİLYON TL ödenek konmuş olup; yıl içerisinde de gerekli destekler sağlanacaktır. Antik Kentlere kolay ulaşılabilir ve tarihi yapıların Dünyaca duyulabilmesi için bu iyileştirme ve güzelleştirme çalışmaları önümüzdeki yıllarda da devam edecektir. Burdur’un bu Tarihi Zenginliklerine destek veren ve bizzat ilgilenen Kıymetli Bakanımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’a tüm Burdurlular olarak şükranlarımızı Sunuyorum. Kamuoyuna Sevgi ve Saygılarla.” dedi.
KÜLTÜR ve TURİZM BAKANLIĞINDAN SAGALASSOS ve KBRİYA ANTİK KENTLERİNE ÖDENEKLER:

AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Bayram Özçelik Sagalassos ve Kbriya Antik Kentlerinin Uluslararası kriterlere ulaşması çalışmaların devam ettiğini belirti.

“KÜLTÜR ve TURİZM BAKANLIĞI İLİMİZE YATIRIM DESTEKLERİ DEVAM EDİYOR”

Kültür ve Turizm Bakanlığının Burdur’daki Antik Kentlere önem verdiğini, uluslararası kriterlere ulaşması için çalışmaların devam ettiğini belirten Burdur Milletvekili Bayram Özçelik; “Burdur’umuzun iki önemli Antik Kentinin Uluslararası kriterlere ulaşması için Bakanlığımızın destekleri devam etmektedir. Bakanımız Numan Kurtulmuş’un Burdur ziyaretlerinde Valiliğimiz ve bizler tarafından iletilen konular çerçevesince 2018 yatırım yılına ödenekler konmuş durumdadır. SAGALASSOS ANTİK Kent Yolunun bakım, onarım ve asfalt çalışmaları olarak ilk olarak 1 MİLYON TL ödenek konmuştur. Ayrıca KBRİYA ANTİK Kentine giden yolun, bağlantı yollarının bakım onarım ve asfaltlaması içinde ilk olarak 1 MİLYON TL ödenek konmuş olup; yıl içerisinde de gerekli destekler sağlanacaktır. Antik Kentlere kolay ulaşılabilir ve tarihi yapıların Dünyaca duyulabilmesi için bu iyileştirme ve güzelleştirme çalışmaları önümüzdeki yıllarda da devam edecektir. Burdur’un bu Tarihi Zenginliklerine destek veren ve bizzat ilgilenen Kıymetli Bakanımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’a tüm Burdurlular olarak şükranlarımızı Sunuyorum. Kamuoyuna Sevgi ve Saygılarla.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.