Bakan Eker Başkan Ercengiz'i ziyaret etti

Gündem 28.11.2014 - 14:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Bakan Eker Başkan Ercengiz'i ziyaret etti

Bakan Eker Başkan Ercengiz'i ziyaret etti
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'i makamında ziyaret etti. Çeşitli incelemeler ve temel atma töreni için Burdur'a gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Burdur Valisi Hasan Kürklü ve AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ile birlikte Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Bakan Eker, Başkan Ercengiz ve belediye çalışanlarına çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Ercengiz Burdur Belediyesinin yapmış olduğu çalışmalar hakkında Bakan Eker'e bilgi verdi. Başkan Ercengiz ziyareti anısına Bakan Eker'e Hacılar Seramiği imitasyonu ve Alaca Dokuma hediye etti. 
Bakan Eker Başkan Ercengiz'i ziyaret etti

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'i makamında ziyaret etti.

Çeşitli incelemeler ve temel atma töreni için Burdur'a gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Burdur Valisi Hasan Kürklü ve AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ile birlikte Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Bakan Eker, Başkan Ercengiz ve belediye çalışanlarına çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Ercengiz Burdur Belediyesinin yapmış olduğu çalışmalar hakkında Bakan Eker'e bilgi verdi. Başkan Ercengiz ziyareti anısına Bakan Eker'e Hacılar Seramiği imitasyonu ve Alaca Dokuma hediye etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.