BAKAN ÇAVUŞOĞLU, BUCAK'A GELİYOR!

Siyaset 21.02.2014 - 17:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BAKAN ÇAVUŞOĞLU, BUCAK'A GELİYOR!

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, 23 Şubat 2014 Pazar günü Bucak ilçesine gelerek Aday Tanıtım Toplantısı’na katılacak.
Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Emrullah Ünal’ın yaptığı yazılı açıklamaya göre Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Ak Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Süleyman Mutlu, Kızılkaya Belediye Başkan Adayı Canan Atasoy ve Kocaaliler Belediye Başkan Adayı İsmail Durmaz’ın aday tanıtım toplantısına katılmak üzere Bucak ilçesine gelecek. İlçe Başkanı Emrullah Ünal açıklamasında “AB Bakanımız ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, 23 Şubat 2014 Pazar günü saat 15:00’da ilçemize gelerek Ak Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Süleyman Mutlu, Kızılkaya Belediye Başkan Adayı Canan Atasoy ve Kocaaliler Belediye Başkan Adayı İsmail Durmaz’ın aday tanıtım toplantısına katılacaktır. Halkımıza yönelik bir konuşma da yapacak olan Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun şereflendireceği Aday Tanıtım Toplantımıza tüm Bucak halkımızı davet ediyoruz” ifadelerini kullandı. Aday Tanıtım Toplantısı 23 Şubat 2014 Pazar günü saat 15:00’de Erk Düğün Salonu’nda yapılacak.
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, 23 Şubat 2014 Pazar günü Bucak ilçesine gelerek Aday Tanıtım Toplantısı’na katılacak.

Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Emrullah Ünal’ın yaptığı yazılı açıklamaya göre Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Ak Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Süleyman Mutlu, Kızılkaya Belediye Başkan Adayı Canan Atasoy ve Kocaaliler Belediye Başkan Adayı İsmail Durmaz’ın aday tanıtım toplantısına katılmak üzere Bucak ilçesine gelecek.

İlçe Başkanı Emrullah Ünal açıklamasında “AB Bakanımız ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, 23 Şubat 2014 Pazar günü saat 15:00’da ilçemize gelerek Ak Parti Bucak Belediye Başkan Adayı Süleyman Mutlu, Kızılkaya Belediye Başkan Adayı Canan Atasoy ve Kocaaliler Belediye Başkan Adayı İsmail Durmaz’ın aday tanıtım toplantısına katılacaktır. Halkımıza yönelik bir konuşma da yapacak olan Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun şereflendireceği Aday Tanıtım Toplantımıza tüm Bucak halkımızı davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Aday Tanıtım Toplantısı 23 Şubat 2014 Pazar günü saat 15:00’de Erk Düğün Salonu’nda yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.