BAKAN ŞİMŞEK: ZİYARETLER SORUNLARA VAKIF OLMAK İÇİN ÖNEMLİ

Gündem 13.12.2014 - 15:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BAKAN ŞİMŞEK: ZİYARETLER SORUNLARA VAKIF OLMAK İÇİN ÖNEMLİ

BAKAN ŞİMŞEK: ZİYARETLER SORUNLARA VAKIF OLMAK İÇİN ÖNEMLİ
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Burdur ziyaretinde Bakanlık olarak illeri ve vatandaşları ziyaret etmenin gelişmeleri yerinde görmek ve sorunlara vakıf olmak açısından önem taşıdığını söyledi. Burdur Valiliği ziyaretinde konuşan Bakan Şimşek Burdur’a resmi olarak ilk kez geldiğini, esasen vergi ödül töreni amaçlı geldiğini ancak gelişmeleri yerinde görüp, sorunlara vakıf olmak için bu tür ziyaretlerin önem taşıdığını, Burdur ekonomisinin gündemi olan 2. OSB için Bakanlık olarak şimdiye kadar gereken destekleri (altyapı, yatırım, destek) verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini belirtti. Bakan Şimşek;  Burdur’un turizm bölgesi olan Antalya’ya ve ekonomik olarak Antalya limanına yakın olduğunu, oradaki sıkışmaları rahatlatmak için Burdur’un önemli bir avantajının bulunduğunu, sanayi için altyapı ve her türlü desteği vereceklerini kaydetti. Bakan Şimşek; 2006’da kurulan Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin çok önemli gelişmeler kaydedip, mesafeler aldığını, bu gelişmenin süper olduğunu çünkü yetişmiş eleman ve altyapının çok önem arz ettiğini, bunlarla istikrarın sağlanacağını ve istikrarlı büyümenin önemli olduğunu vurguladı. Burdur Valisi Hasan Kürklü de Bakan Şimşek ve beraberindekilere Burdur’u tanıtan brifing verdi. Sözlerine “Burdur ikinci Organize Sanayi Bölgesi için en büyük desteği sizin Bakanlığınızdan aldık. Zat-ı alinize teşekkür ediyoruz.” şeklinde başlayan Vali Hasan Kürklü, daha sonra da verdiği brifingde Burdur 2. OSB, Bucak OSB, ihracat rakamları, vergi gelirleri, giderler, toplam milli emlak geliri, görülen ve görülecek davalar, tarım arazilerinin durumu, tarım ve hayvancılık, desteklemeler, sağlık hizmetleri, ulaştırma, kültür ve turizm alanları ve tarihi yerler ile ören yerleri, eğitim, MAKÜ (Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi), yurtlar, genlik ve spor hizmetleri, aile ve sosyal politikalar hizmetleri hakkında ayrıntılı bilgi aktardı. Bakan Mehmet Şimşek ve beraberindekiler Valilik ziyaretinin ardından yaya olarak AK Parti İl Başkanlığını, oradan da Zafer Mahallesinde ikamet eden yaşlı bir vatandaşı ziyaret etti. Bakan Şimşek ve beraberindekilerin Burdur ziyaretinin sonunda MAKÜ’de düzenlenen vergi ödül törenine katıldı. 
BAKAN ŞİMŞEK: ZİYARETLER SORUNLARA VAKIF OLMAK İÇİN ÖNEMLİ

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Burdur ziyaretinde Bakanlık olarak illeri ve vatandaşları ziyaret etmenin gelişmeleri yerinde görmek ve sorunlara vakıf olmak açısından önem taşıdığını söyledi. Burdur Valiliği ziyaretinde konuşan Bakan Şimşek Burdur’a resmi olarak ilk kez geldiğini, esasen vergi ödül töreni amaçlı geldiğini ancak gelişmeleri yerinde görüp, sorunlara vakıf olmak için bu tür ziyaretlerin önem taşıdığını, Burdur ekonomisinin gündemi olan 2. OSB için Bakanlık olarak şimdiye kadar gereken destekleri (altyapı, yatırım, destek) verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini belirtti. Bakan Şimşek;  Burdur’un turizm bölgesi olan Antalya’ya ve ekonomik olarak Antalya limanına yakın olduğunu, oradaki sıkışmaları rahatlatmak için Burdur’un önemli bir avantajının bulunduğunu, sanayi için altyapı ve her türlü desteği vereceklerini kaydetti. Bakan Şimşek; 2006’da kurulan Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nin çok önemli gelişmeler kaydedip, mesafeler aldığını, bu gelişmenin süper olduğunu çünkü yetişmiş eleman ve altyapının çok önem arz ettiğini, bunlarla istikrarın sağlanacağını ve istikrarlı büyümenin önemli olduğunu vurguladı.

Burdur Valisi Hasan Kürklü de Bakan Şimşek ve beraberindekilere Burdur’u tanıtan brifing verdi. Sözlerine “Burdur ikinci Organize Sanayi Bölgesi için en büyük desteği sizin Bakanlığınızdan aldık. Zat-ı alinize teşekkür ediyoruz.” şeklinde başlayan Vali Hasan Kürklü, daha sonra da verdiği brifingde Burdur 2. OSB, Bucak OSB, ihracat rakamları, vergi gelirleri, giderler, toplam milli emlak geliri, görülen ve görülecek davalar, tarım arazilerinin durumu, tarım ve hayvancılık, desteklemeler, sağlık hizmetleri, ulaştırma, kültür ve turizm alanları ve tarihi yerler ile ören yerleri, eğitim, MAKÜ (Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi), yurtlar, genlik ve spor hizmetleri, aile ve sosyal politikalar hizmetleri hakkında ayrıntılı bilgi aktardı.

Bakan Mehmet Şimşek ve beraberindekiler Valilik ziyaretinin ardından yaya olarak AK Parti İl Başkanlığını, oradan da Zafer Mahallesinde ikamet eden yaşlı bir vatandaşı ziyaret etti. Bakan Şimşek ve beraberindekilerin Burdur ziyaretinin sonunda MAKÜ’de düzenlenen vergi ödül törenine katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.