BAKAN SERTTAŞ ALTINYAYLA’DA YAPILACAK PROJELERİN MÜJDESİNİ VERDİ

Gündem 08.01.2021 - 10:16, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAKAN SERTTAŞ ALTINYAYLA’DA YAPILACAK PROJELERİN MÜJDESİNİ VERDİ

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun Burdur'u ziyaret etmesi sonrası açıklamalarda bulundu...
Altınyayla- Dirmil Belediye Başkanı Ahmet Serttaş, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun Burdur'u ziyaret etmesi sonrası açıklamalarda bulundu.   Başkan Serttaş, ziyaret esnasında Bakan Kasapoğlu'nun Altınyayla için yapılacak projelerin müjdesini verdi. Başkan Ahmet Serttaş yaptığı açıklamada, " Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu bugün Burdur’umuzu ziyaret etmiştir. Ziyaretleri kapsamında DİRMİL’imize; Prefabrik Spor Salonu ve Sentetik Saha projelerimiz onaylanmıştır ve yapımına bu yıl başlanılacaktır. Desteklerinden dolayı baştan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanımıza, Burdur Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur’a ve İL Başkanımız Volkan Mengi ’ye teşekkür ederim. " ifadelerini kullandı.  
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun Burdur'u ziyaret etmesi sonrası açıklamalarda bulundu...

Altınyayla- Dirmil Belediye Başkanı Ahmet Serttaş, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun Burdur'u ziyaret etmesi sonrası açıklamalarda bulundu.

 

Başkan Serttaş, ziyaret esnasında Bakan Kasapoğlu'nun Altınyayla için yapılacak projelerin müjdesini verdi.

Başkan Ahmet Serttaş yaptığı açıklamada, " Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu bugün Burdur’umuzu ziyaret etmiştir. Ziyaretleri kapsamında DİRMİL’imize; Prefabrik Spor Salonu ve Sentetik Saha projelerimiz onaylanmıştır ve yapımına bu yıl başlanılacaktır. Desteklerinden dolayı baştan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanımıza, Burdur Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur’a ve İL Başkanımız Volkan Mengi ’ye teşekkür ederim. " ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.