BAKAN NEBATİ SOSYAL MEDYADAN O SKECE YANIT VERDİ

Gündem 15.05.2022 - 09:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BAKAN NEBATİ SOSYAL MEDYADAN O SKECE YANIT VERDİ

Güldür Güldür'ün merakla beklenen skeci izleyiciyle buluştu! Bakan Nebati sosyal medyadan yanıt verdi
Güldür Güldür'ün fragmanını yayınladığı, günlerdir gündemden düşmeyen ve merakla beklenen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati skeci yayınlandı.  Sosyal medyada kısa süre içinde ilgi gören skeç izleyicilerle buluştu. Sansür uygulanacağı öne sürülen skeçteki diyaloglar ise dikkatlerden kaçmadı.  Öte yandan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabından skeçle ilgili paylaşımda bulundu.  “TÜRK LİRASI DAHA FAZLA DEĞER KAYBEDEMEZ, DİBİNİ GÖRDÜ" Skeçte Aziz Aslan’ın canlandırdığı Bakan Nebati'nin, kendisine sorulan sorulara "Bankacılık sektörü ilgi alanım, iki tane kredi kartım var benim ya!", "Türk Lirası daha fazla değer kaybedemez, dibini gördü. Durdu burada", "Geçen sene 400 liraya doluyordu otomobil depom, şimdi 1200 liraya doluyor" gibi cevaplar vermesi gündem oldu. Skeçte ayrıca Bakan Nureddin Nebati'nin enflasyon tahminleri de tiye alındı. BAKAN NEBATİ YANIT VERDİ Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabı Twitter'dan, skece yanıt vererek, "Keyifle izledim, güldüm ve eğlendim ama gözlerimdeki ışıltıyı göremedim" ifadelerini kullandı.
Güldür Güldür'ün merakla beklenen skeci izleyiciyle buluştu! Bakan Nebati sosyal medyadan yanıt verdi

Güldür Güldür'ün fragmanını yayınladığı, günlerdir gündemden düşmeyen ve merakla beklenen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati skeci yayınlandı. 


Sosyal medyada kısa süre içinde ilgi gören skeç izleyicilerle buluştu. Sansür uygulanacağı öne sürülen skeçteki diyaloglar ise dikkatlerden kaçmadı. 

Öte yandan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabından skeçle ilgili paylaşımda bulundu. 


“TÜRK LİRASI DAHA FAZLA DEĞER KAYBEDEMEZ, DİBİNİ GÖRDÜ"

Skeçte Aziz Aslan’ın canlandırdığı Bakan Nebati'nin, kendisine sorulan sorulara "Bankacılık sektörü ilgi alanım, iki tane kredi kartım var benim ya!", "Türk Lirası daha fazla değer kaybedemez, dibini gördü. Durdu burada", "Geçen sene 400 liraya doluyordu otomobil depom, şimdi 1200 liraya doluyor" gibi cevaplar vermesi gündem oldu.

Skeçte ayrıca Bakan Nureddin Nebati'nin enflasyon tahminleri de tiye alındı.


BAKAN NEBATİ YANIT VERDİ

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabı Twitter'dan, skece yanıt vererek, "Keyifle izledim, güldüm ve eğlendim ama gözlerimdeki ışıltıyı göremedim" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.