BAKAN NEBATİ AÇIKLADI MART AYINDA BAŞLIYOR

Ekonomi 12.02.2022 - 16:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BAKAN NEBATİ AÇIKLADI MART AYINDA BAŞLIYOR

Bakan Nebati, altını ekonomiye kazandırma planını açıkladı: Mart ayında başlıyor
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 'Türkiye Ekonomi Modeli' çerçevesinde yapılacak destek, tedbir ve teşvik paketlerini açıkladı.  Nebati, altını ekonomiye kazandırma planının 1 Mart’ta başlayacağını söyleyerek, "1500'ün üzerinde kuyumcunun dahil olacağı çalışmayı başlatıyoruz.  Altınlar banka, kuyumcular ve platformlar aracılığıyla alınacak" dedi. Ayrıca KGF desteklerinin detaylarını da paylaşan Nebati, enflasyon ve elektrik faturalarına ilişkin de konuştu.
Bakan Nebati, altını ekonomiye kazandırma planını açıkladı: Mart ayında başlıyor

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 'Türkiye Ekonomi Modeli' çerçevesinde yapılacak destek, tedbir ve teşvik paketlerini açıkladı. 


Nebati, altını ekonomiye kazandırma planının 1 Mart’ta başlayacağını söyleyerek, "1500'ün üzerinde kuyumcunun dahil olacağı çalışmayı başlatıyoruz. 
Altınlar banka, kuyumcular ve platformlar aracılığıyla alınacak" dedi. Ayrıca KGF desteklerinin detaylarını da paylaşan Nebati, enflasyon ve elektrik faturalarına ilişkin de konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.