BAKAN MUŞ DUYURDU! 81 İLE TALİMAT VERİLDİ

Ekonomi 14.02.2022 - 10:04, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BAKAN MUŞ DUYURDU! 81 İLE TALİMAT VERİLDİ

BAKAN MUŞ DUYURDU! 81 İLE TALİMAT VERİLDİ
Ticaret Bakanı Mehmet Muş KDV düzenlemesi ile ilgili önemli bir son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Muş, ‘Gıda ürünlerinde KDV’nin yüzde 8’den yüzde 1'e indirilmesi düzenlemesinin amacına ulaşması için gerekli tedbirleri ivedilikle alıyoruz. 81 ilimizdeki Ticaret Müdürlüklerimize talimatımızı verdik. Pazartesi günü itibariyle denetimlerimizi daha da yoğunlaştıracağız’ ifadelerini kullandı.  
BAKAN MUŞ DUYURDU! 81 İLE TALİMAT VERİLDİ

Ticaret Bakanı Mehmet Muş KDV düzenlemesi ile ilgili önemli bir son dakika açıklamasında bulundu.

Bakan Muş, ‘Gıda ürünlerinde KDV’nin yüzde 8’den yüzde 1'e indirilmesi düzenlemesinin amacına ulaşması için gerekli tedbirleri ivedilikle alıyoruz. 81 ilimizdeki Ticaret Müdürlüklerimize talimatımızı verdik. Pazartesi günü itibariyle denetimlerimizi daha da yoğunlaştıracağız’ ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.