BAKAN KURUM PAYLAŞTI SALDA GÖLÜ'NÜN YENİ HALİ

Gündem 22.11.2021 - 16:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BAKAN KURUM PAYLAŞTI SALDA GÖLÜ'NÜN YENİ HALİ

BAKAN KURUM PAYLAŞTI SALDA GÖLÜ'NÜN YENİ HALİ
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından Salda Gölü'nde yapılan çalışmalarla ilgili bir video paylaştı.   Bakan Kurum, ' Salda Gölü'müzü bugünden koruyor, yarınlarımıza tertemiz ve masmavi bırakıyoruz mesajı' ve #SaldaHepGüzelKalacak etiketiyle paylaştığı videoda, Salda Gölü'nün Halk Plajı ve Beyaz Adalar bölgesinin eski halini ve yapılan çalışmaları paylaştı.    Bakan Murat Kurum açıklamasının devamında ise, " Salda Gölü'müzün eşsiz güzelliğini Sayın @EmineErdogan Hanımefendi'nin himayelerinde yürüttüğümüz çalışmalarla koruyor, gelecek nesillerimize doğa harikası bir kültür hazinesi bırakıyoruz. Salda, her yaştan misafiriyle daha güzel ve ışıl ışıl..." ifadelerini kullandı.  
BAKAN KURUM PAYLAŞTI SALDA GÖLÜ'NÜN YENİ HALİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından Salda Gölü'nde yapılan çalışmalarla ilgili bir video paylaştı.

 

Bakan Kurum, ' Salda Gölü'müzü bugünden koruyor, yarınlarımıza tertemiz ve masmavi bırakıyoruz mesajı' ve #SaldaHepGüzelKalacak etiketiyle paylaştığı videoda, Salda Gölü'nün Halk Plajı ve Beyaz Adalar bölgesinin eski halini ve yapılan çalışmaları paylaştı. 

 

Bakan Murat Kurum açıklamasının devamında ise, " Salda Gölü'müzün eşsiz güzelliğini Sayın @EmineErdogan Hanımefendi'nin himayelerinde yürüttüğümüz çalışmalarla koruyor, gelecek nesillerimize doğa harikası bir kültür hazinesi bırakıyoruz. Salda, her yaştan misafiriyle daha güzel ve ışıl ışıl..." ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.