BAKAN KOCA’DAN YERLİ AŞI AÇIKLAMASI

Sağlık 06.01.2021 - 09:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAKAN KOCA’DAN YERLİ AŞI AÇIKLAMASI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yerli aşı hakkında açıklamada bulundu…
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yerli aşılarla ilgili gelişmeleri değerlendirmek için Sağlık Bakanlığında bir toplantı gerçekleştirildiğini duyurdu.    Bakan Koca, toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Bilimsel kapasitemiz tüm aşı türleri için araştırma ve geliştirme faaliyetleri yürütebilecek etkinliktedir. Şu an 3 inaktif aşı adayımız, TİTCK'ya insan deneyleri için izin müracaatı yapmış ve insan deneylerine başlayabilecek safhaya gelmiştir" ifadesini kullandı.   Yerli aşı hakkında da açıklamada bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Ülkemizde devam eden AŞI ÇALIŞMALARI ile ilgili bir toplantı daha yaptık. Ülkemizin bilimsel ve teknik alt yapısı, Bilim İnsanlarımızın azim ve gayretinin bize en iyi aşıları kazandıracağına inanıyorum" ifadelerine yer verdi.  
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yerli aşı hakkında açıklamada bulundu…

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yerli aşılarla ilgili gelişmeleri değerlendirmek için Sağlık Bakanlığında bir toplantı gerçekleştirildiğini duyurdu. 

 

Bakan Koca, toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Bilimsel kapasitemiz tüm aşı türleri için araştırma ve geliştirme faaliyetleri yürütebilecek etkinliktedir. Şu an 3 inaktif aşı adayımız, TİTCK'ya insan deneyleri için izin müracaatı yapmış ve insan deneylerine başlayabilecek safhaya gelmiştir" ifadesini kullandı.
 

Yerli aşı hakkında da açıklamada bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Ülkemizde devam eden AŞI ÇALIŞMALARI ile ilgili bir toplantı daha yaptık. Ülkemizin bilimsel ve teknik alt yapısı, Bilim İnsanlarımızın azim ve gayretinin bize en iyi aşıları kazandıracağına inanıyorum" ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.