BAKAN KOCA BURDUR'DAN BAHSETTİ HAYDİ BURDUR'UM BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Gündem 17.03.2021 - 09:49, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAKAN KOCA BURDUR'DAN BAHSETTİ HAYDİ BURDUR'UM BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son 1 haftada 100 bin nüfusta yeni tip koronavirüs (Kovid19) vaka görünme oranı en çok artan ve en çok azalan illeri açıkladı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son 1 haftada 100 bin nüfusta yeni tip koronavirüs (Kovid19) vaka görünme oranı en çok artan ve en çok azalan illeri açıkladı.    Bakan Koca'nın açıklamasına göre, Samsun, Kilis, Balıkesir, İstanbul ve Yalova, bir önceki haftaya göre vakaların en fazla arttığı, Sakarya, Ordu, Amasya, Rize ve Burdur ise en fazla azaldığı iller oldu.   Sağlık Bakanı Fahrettin Koca paylaşımında, ''Son hafta 100.000 nüfusta vaka görünme oranı en çok artan illerimiz: Samsun, Kilis, Balıkesir, İstanbul ve Yalova. En çok azalan illerimiz: Sakarya, Ordu, Amasya, Rize ve Burdur Birlikte tedbirlere uyarak kontrollü normalleşmeye destek olalım.'' ifadelerini kullandı.  
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son 1 haftada 100 bin nüfusta yeni tip koronavirüs (Kovid19) vaka görünme oranı en çok artan ve en çok azalan illeri açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son 1 haftada 100 bin nüfusta yeni tip koronavirüs (Kovid19) vaka görünme oranı en çok artan ve en çok azalan illeri açıkladı. 

 

Bakan Koca'nın açıklamasına göre, Samsun, Kilis, Balıkesir, İstanbul ve Yalova, bir önceki haftaya göre vakaların en fazla arttığı, Sakarya, Ordu, Amasya, Rize ve Burdur ise en fazla azaldığı iller oldu.

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca paylaşımında, ''Son hafta 100.000 nüfusta vaka görünme oranı en çok artan illerimiz: Samsun, Kilis, Balıkesir, İstanbul ve Yalova. En çok azalan illerimiz: Sakarya, Ordu, Amasya, Rize ve Burdur Birlikte tedbirlere uyarak kontrollü normalleşmeye destek olalım.'' ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.