BAKAN KOCA AÇIKLADI ‘AŞILAR HAZIR DEPODA BEKLİYOR’

Sağlık 17.12.2020 - 10:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAKAN KOCA AÇIKLADI ‘AŞILAR HAZIR DEPODA BEKLİYOR’

Covid-19 salgını ile mücadele için aşılar hazır depoda bekliyor...
Türkiye de koronavirüs aşısı için hazırlıklar devam ederken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, devam eden çalışmalarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.   DEPOLARDA HAZIR BEKLİYOR Hürriyet Gazetesi'nden Abdulkadir Selvi'nin sorularını yanıtlayan Bakan Koca, aşının 11 Aralık'tan sonra geleceğini söylediğini hatırlatarak, sürecin başladığını ve aşının depolarda hazır beklediğini açıkladı.   TÜRKİYE'DE AŞI NE ZAMAN UYGULANACAK? Aşı ile ilgili Çin tarafından herhangi bir sorunun olmadığını ve sadece birkaç günlük prosedür olduğunu belirten Koca, "Önümüzdeki günlerde Türkiye’ye geleceğini düşünüyorum. Muhtemelen ay sonu veya yılın ilk haftası uygulama başlayabilir.” diye konuştu.  
Covid-19 salgını ile mücadele için aşılar hazır depoda bekliyor...

Türkiye de koronavirüs aşısı için hazırlıklar devam ederken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, devam eden çalışmalarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

 

DEPOLARDA HAZIR BEKLİYOR

Hürriyet Gazetesi'nden Abdulkadir Selvi'nin sorularını yanıtlayan Bakan Koca, aşının 11 Aralık'tan sonra geleceğini söylediğini hatırlatarak, sürecin başladığını ve aşının depolarda hazır beklediğini açıkladı.

 

TÜRKİYE'DE AŞI NE ZAMAN UYGULANACAK?

Aşı ile ilgili Çin tarafından herhangi bir sorunun olmadığını ve sadece birkaç günlük prosedür olduğunu belirten Koca, "Önümüzdeki günlerde Türkiye’ye geleceğini düşünüyorum. Muhtemelen ay sonu veya yılın ilk haftası uygulama başlayabilir.” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.