Bakan Kasapoğlu Dünya Motokros Şampiyonası Finaline katıldı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.09.2019 - 08:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bakan Kasapoğlu Dünya Motokros Şampiyonası Finaline katıldı

Bakan Kasapoğlu Dünya Motokros Şampiyonası Finaline katıldı
Dünya Motokros Şampiyonası'nın (MXGP) 17'nci ayağı, Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezi'ndeki final yarışları ile sona erdi. Final yarışına Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu katıldı. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde bu yıl 2'ncisi düzenlenen şampiyonada Dünya Şampiyonası (MXGP) startına Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu katıldı. Bakan Kasapoğlu daha sonra beraberindeki AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Veysel Eroğlu ve TMF Başkanı Bekir Yunus Uçar ile birlikte MXGP'nin startını verdi. Bakan Kasapoğlu yarışları yakından izledi. Kasapoğlu, Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından alanda açılan “Hayatıma Kastım Yok Kaskım Var” standını ziyaret ederek bilgi aldı. Bakan Kasapoğlu daha sonra da diğer stantları gezerek burada yetkililerden bilgi aldı. Bakan Kasapoğlu’na katılımlarından ve şampiyonaya verdikleri desteklerden dolayı Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek tarafından plaket verildi.
Bakan Kasapoğlu Dünya Motokros Şampiyonası Finaline katıldı

Dünya Motokros Şampiyonası'nın (MXGP) 17'nci ayağı, Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezi'ndeki final yarışları ile sona erdi. Final yarışına Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu katıldı.
Cumhurbaşkanlığı himayelerinde bu yıl 2'ncisi düzenlenen şampiyonada Dünya Şampiyonası (MXGP) startına Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu katıldı.
Bakan Kasapoğlu daha sonra beraberindeki AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Veysel Eroğlu ve TMF Başkanı Bekir Yunus Uçar ile birlikte MXGP'nin startını verdi. Bakan Kasapoğlu yarışları yakından izledi.
Kasapoğlu, Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından alanda açılan “Hayatıma Kastım Yok Kaskım Var” standını ziyaret ederek bilgi aldı.
Bakan Kasapoğlu daha sonra da diğer stantları gezerek burada yetkililerden bilgi aldı. Bakan Kasapoğlu’na katılımlarından ve şampiyonaya verdikleri desteklerden dolayı Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek tarafından plaket verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.