BAKAN KASAPOĞLU BURDUR’DA GENÇ OFİSİ AÇTI

Gündem 08.01.2021 - 09:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAKAN KASAPOĞLU BURDUR’DA GENÇ OFİSİ AÇTI

Burdur’da İl Yatırımları Protokolü imza töreninden sonra Türkiye’nin Maldivleri olarak bilinen Salda Gölü’nü ziyaret etti...
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu bir dizi inceleme için geldiği Burdur’da İl Yatırımları Protokolü imza töreninden sonra Türkiye’nin Maldivleri olarak bilinen Salda Gölü’nü ziyaret etti.   Bakan Kasapoğlu’na Doğa Koruma ve Milli Parklar Burdur 6’ıncı Bölge Müdürlüğü Şube Müdürü Tamer Yılmaz tarafından Salda Gölü ile ilgili bilgi verildi. Bakan Kasapoğlu Salda Gölü’ndeki incelemesinin ardından Burdur Merkezde yapımı devam eden Spor Salonu ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda incelemede bulundu.   Bakan Kasapoğlu daha sonra Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi kampüsünde bulunan Genç Ofis’in açılışını gerçekleştirdi. Genç Ofis’i gezdikten sonra gazetecilere açıklama yapan Kasapoğlu bakanlık olarak çok ciddi önem verdikleri illerden birisinin Burdur olduğunu söyledi. Kasapoğlu “gerek gençlik yatırımları, yurtlarımızla, gençlik merkezlerimizle gerek sportif olanaklarımızla her geçen gün şükürler olsun ki daha yukarılara taşıyoruz. Burdur’umuzdan yarınların bilim insanlarını, donanımlı gençlerini yetiştirmek birlikte yarınların şampiyonlarını her branşta yetiştirme noktasında iddialı olduğumuz da özellikle ifade etmek istiyorum. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’ndeyiz. Üniversitemizle birlikte gerçekleştirdiğimiz gerek stat gerekse onunla birleşik inşa edilen spor bilimleri fakültesi ülkemizin önemli projelerinden bir tanesi” dedi. Genç Ofisleri ülkenin dört bir yanına yaydıklarını kaydeden Kasapoğlu, “Liselerde, üniversitelerde gençler neredeyse biz oradayız felsefesiyle açtığımız ofislerden en güzellerinden birisini Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde açmak bizim için ayrı bir mutluluk. Rektörümüze, Milletvekillerimize, Sayın Valimize teşekkür ediyorum. Gençlerimiz bizim her şeyimiz, en önemli varlığımız, onlar için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde her türlü imkânı seferber etmekte kararlıyız. İnşallah yarınlar gençlerimizle çok daha aydınlık ve müreffeh olacak” diye konuştu.   Bakan Kasapoğlu Genç Ofis açılışının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla yapımı tamamlanan 10 bin kişilik stadı gezdi. Kasapoğlu statda antrenman yapan, Bölgesel Amatör ligde mücadele eden Maküspor’lu futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.         
Burdur’da İl Yatırımları Protokolü imza töreninden sonra Türkiye’nin Maldivleri olarak bilinen Salda Gölü’nü ziyaret etti...

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu bir dizi inceleme için geldiği Burdur’da İl Yatırımları Protokolü imza töreninden sonra Türkiye’nin Maldivleri olarak bilinen Salda Gölü’nü ziyaret etti.

 

Bakan Kasapoğlu’na Doğa Koruma ve Milli Parklar Burdur 6’ıncı Bölge Müdürlüğü Şube Müdürü Tamer Yılmaz tarafından Salda Gölü ile ilgili bilgi verildi.
Bakan Kasapoğlu Salda Gölü’ndeki incelemesinin ardından Burdur Merkezde yapımı devam eden Spor Salonu ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda incelemede bulundu.

 

Bakan Kasapoğlu daha sonra Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi kampüsünde bulunan Genç Ofis’in açılışını gerçekleştirdi.
Genç Ofis’i gezdikten sonra gazetecilere açıklama yapan Kasapoğlu bakanlık olarak çok ciddi önem verdikleri illerden birisinin Burdur olduğunu söyledi. Kasapoğlu “gerek gençlik yatırımları, yurtlarımızla, gençlik merkezlerimizle gerek sportif olanaklarımızla her geçen gün şükürler olsun ki daha yukarılara taşıyoruz. Burdur’umuzdan yarınların bilim insanlarını, donanımlı gençlerini yetiştirmek birlikte yarınların şampiyonlarını her branşta yetiştirme noktasında iddialı olduğumuz da özellikle ifade etmek istiyorum. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’ndeyiz. Üniversitemizle birlikte gerçekleştirdiğimiz gerek stat gerekse onunla birleşik inşa edilen spor bilimleri fakültesi ülkemizin önemli projelerinden bir tanesi” dedi.

Genç Ofisleri ülkenin dört bir yanına yaydıklarını kaydeden Kasapoğlu, “Liselerde, üniversitelerde gençler neredeyse biz oradayız felsefesiyle açtığımız ofislerden en güzellerinden birisini Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde açmak bizim için ayrı bir mutluluk. Rektörümüze, Milletvekillerimize, Sayın Valimize teşekkür ediyorum. Gençlerimiz bizim her şeyimiz, en önemli varlığımız, onlar için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde her türlü imkânı seferber etmekte kararlıyız. İnşallah yarınlar gençlerimizle çok daha aydınlık ve müreffeh olacak” diye konuştu.

 

Bakan Kasapoğlu Genç Ofis açılışının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla yapımı tamamlanan 10 bin kişilik stadı gezdi. Kasapoğlu statda antrenman yapan, Bölgesel Amatör ligde mücadele eden Maküspor’lu futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.