BAKAN KARAİSMAİLOĞLU’NDAN BURDUR’A ZİYARET

Gündem 29.04.2022 - 16:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU’NDAN BURDUR’A ZİYARET

BAKAN KARAİSMAİLOĞLU’NDAN BURDUR’A ZİYARET
Program kapsamında Burdur’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu, Pazar Camiinde vatandaşlar ile kıldığı Cuma Namazı sonrası Burdur Valiliğine ziyarette bulundu. Valilik girişinde düzenlenen karşılamanın ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu, Valilik Şeref Defterini imzaladı ve sonrasında Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyareti dolayısıyla şükranlarını arz eden Vali Arslantaş, Bakan Karaismailoğlu'na Burdur ile ilgili brifing sundu. Valilik ziyareti öncesi Arasta esnafına ve sonrasında Gazi Caddesi esnafına ziyarette bulunan Bakan Karaismailoğlu, programının devamında Ağlasun İlçe Yolu Temel Atma Törenine katıldı.
BAKAN KARAİSMAİLOĞLU’NDAN BURDUR’A ZİYARET

Program kapsamında Burdur’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu, Pazar Camiinde vatandaşlar ile kıldığı Cuma Namazı sonrası Burdur Valiliğine ziyarette bulundu.

Valilik girişinde düzenlenen karşılamanın ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu, Valilik Şeref Defterini imzaladı ve sonrasında Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyareti dolayısıyla şükranlarını arz eden Vali Arslantaş, Bakan Karaismailoğlu'na Burdur ile ilgili brifing sundu.

Valilik ziyareti öncesi Arasta esnafına ve sonrasında Gazi Caddesi esnafına ziyarette bulunan Bakan Karaismailoğlu, programının devamında Ağlasun İlçe Yolu Temel Atma Törenine katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.