BAKAN GÜLLÜCE, İSTANBUL’DAKİ BURDUR’U ZİYARET ETTİ

Gündem 21.03.2015 - 23:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BAKAN GÜLLÜCE, İSTANBUL’DAKİ BURDUR’U ZİYARET ETTİ

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Feshane’de gerçekleşen Burdur Tanıtım Günlerine katıldı.
Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Feshane’de gerçekleşen Burdur Tanıtım Günlerine katıldı. 19-22 Mart 2015 tarihinde İstanbul Feshane’de gerçekleşen Burdur Tanıtım Günlerine katılan Bakan Güllüce’yi Vali Hasan Kürklü, Milletvekili Bayram Özçelik, İlçe Kaymakamları ve İlçe Belediye Başkanları karşıladı. Bakan Güllüce ilk olarak Burdur Valiliği standını ziyaret etti. Bakan Güllüce’ye Kabak Kemane Hediye eden Vali Kürklü,  Burdur’a özgü ceviz ezmesi, haşhaş helvası ve pekmez sucuğu ikram etti.  Mehmet  Akif Ersoy Üniversitesi ve Burdur Belediyesi Standını ziyaret eden Bakan Güllüce daha sonra İlçe Kaymakamlık, İlçe Belediyelerin ve kamu kurumların stantlarını ziyaret etti. Bakan Güllüce stant ziyaretleri sırasında İlçe Kaymakamları ve Belediye Başkanları tarafından yöreye ait hediyeler takdim edildi. Bakan Güllüce ziyaretlerinin ardından gazetecilere açıklama yaptı. Burdur Tanıtım günlerine ilk defa katıldığını dile getiren Bakan Güllüce, bütün stantları gezdiğini ve çok beğendiğini belirterek Burdur Halkına selamlarını iletti. 
Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Feshane’de gerçekleşen Burdur Tanıtım Günlerine katıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Feshane’de gerçekleşen Burdur Tanıtım Günlerine katıldı.

19-22 Mart 2015 tarihinde İstanbul Feshane’de gerçekleşen Burdur Tanıtım Günlerine katılan Bakan Güllüce’yi Vali Hasan Kürklü, Milletvekili Bayram Özçelik, İlçe Kaymakamları ve İlçe Belediye Başkanları karşıladı. Bakan Güllüce ilk olarak Burdur Valiliği standını ziyaret etti. Bakan Güllüce’ye Kabak Kemane Hediye eden Vali Kürklü,  Burdur’a özgü ceviz ezmesi, haşhaş helvası ve pekmez sucuğu ikram etti.  Mehmet  Akif Ersoy Üniversitesi ve Burdur Belediyesi Standını ziyaret eden Bakan Güllüce daha sonra İlçe Kaymakamlık, İlçe Belediyelerin ve kamu kurumların stantlarını ziyaret etti. Bakan Güllüce stant ziyaretleri sırasında İlçe Kaymakamları ve Belediye Başkanları tarafından yöreye ait hediyeler takdim edildi.

Bakan Güllüce ziyaretlerinin ardından gazetecilere açıklama yaptı. Burdur Tanıtım günlerine ilk defa katıldığını dile getiren Bakan Güllüce, bütün stantları gezdiğini ve çok beğendiğini belirterek Burdur Halkına selamlarını iletti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.