BAKAN EROĞLU’NDAN BURDUR İÇİN YILDIRIM İMZA

Gündem 20.03.2017 - 09:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAKAN EROĞLU’NDAN BURDUR İÇİN YILDIRIM İMZA

Bakan Veysel Eroğlu Altınyayla projesini yıldırım hızıyla imzaladı.
Orman Ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Eroğlu, Burdur İçin İmzayı Attı Proje bitiminde 1.280 dekarlık arazi sulanabilecek. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Altınyayla Göleti ve Sulaması projesi için gerekli kamulaştırma olurunu imzaladı. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) tarafından tesis edilecek Altınyayla Göleti ve Sulaması projesi için gerekli kamulaştırma oluru Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından yıldırım hızında imzalandı. Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından kamulaştırma yapılabilmesi için olur verilen Altınyayla Göleti ve Sulaması’nın hizmete alınmasıyla 1.280 dekar araziye su temin edilecek.
Bakan Veysel Eroğlu Altınyayla projesini yıldırım hızıyla imzaladı.

Orman Ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Eroğlu, Burdur İçin İmzayı Attı

Proje bitiminde 1.280 dekarlık arazi sulanabilecek.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Altınyayla Göleti ve Sulaması projesi için gerekli kamulaştırma olurunu imzaladı.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) tarafından tesis edilecek Altınyayla Göleti ve Sulaması projesi için gerekli kamulaştırma oluru Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından yıldırım hızında imzalandı.

Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından kamulaştırma yapılabilmesi için olur verilen Altınyayla Göleti ve Sulaması’nın hizmete alınmasıyla 1.280 dekar araziye su temin edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.