BAKAN EROĞLU 5 EKİM PAZARTESİ GÜNÜ MEMLEKETİ AFYONKARAHİSAR’A GELECEK

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.10.2015 - 16:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BAKAN EROĞLU 5 EKİM PAZARTESİ GÜNÜ MEMLEKETİ AFYONKARAHİSAR’A GELECEK

BAKAN EROĞLU 5 EKİM PAZARTESİ GÜNÜ MEMLEKETİ AFYONKARAHİSAR’A GELECEK
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun, seçim çalışmaları kapsamında 5 Ekim Pazartesi günü memleketi Afyonkarahisar’a geleceği bildirildi. Ziyaretlerle ilgili Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Bakan Eroğlu’nun 5 Ekim Pazartesi günü sabah saatlerinde kentte olacağı ve ilk olarak parti teşkilat üyeleri ile kahvaltıda bir araya geleceği aktarıldı. Bakan Eroğlu’nun, ayrıca aynı gün termal bir otelde gerçekleştirilecek olan Ak Parti 2. Bölge Belediye Başkanları toplantısına katılacağı, akşamında ise kentte görev yapan yerel ve ulusal basın yayın kuruluşları temsilcileri ile bir araya geleceği belirtildi. Salı günü de kentte olacağı kaydedilen Bakan Eroğlu’nun partisinin mahalle başkanları ile yapacağı toplantının ardından Uşak’a gideceği öğrenildi.
BAKAN EROĞLU 5 EKİM PAZARTESİ GÜNÜ MEMLEKETİ AFYONKARAHİSAR’A GELECEK

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun, seçim çalışmaları kapsamında 5 Ekim Pazartesi günü memleketi Afyonkarahisar’a geleceği bildirildi.

Ziyaretlerle ilgili Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Bakan Eroğlu’nun 5 Ekim Pazartesi günü sabah saatlerinde kentte olacağı ve ilk olarak parti teşkilat üyeleri ile kahvaltıda bir araya geleceği aktarıldı. Bakan Eroğlu’nun, ayrıca aynı gün termal bir otelde gerçekleştirilecek olan Ak Parti 2. Bölge Belediye Başkanları toplantısına katılacağı, akşamında ise kentte görev yapan yerel ve ulusal basın yayın kuruluşları temsilcileri ile bir araya geleceği belirtildi.

Salı günü de kentte olacağı kaydedilen Bakan Eroğlu’nun partisinin mahalle başkanları ile yapacağı toplantının ardından Uşak’a gideceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.