BAKAN ÇAVUŞOĞLU’NUN BURDUR MİTİNGİNE HAVA MUHALEFETİ

Siyaset 19.06.2018 - 15:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAKAN ÇAVUŞOĞLU’NUN BURDUR MİTİNGİNE HAVA MUHALEFETİ

Dışişleri Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu’nun Burdur kent merkezinde düzenleyeceği mitingi hava muhalefeti nedeniyle yarıda kaldı.
Program AK Parti Burdur Milletvekili Adaylarının konuşmasıyla başladı. Adaylardan Bayram Özçelik, Yasin Uğur ve Emine Aktaş Burdur’dan AK Parti’ye 3 milletvekili için söz aldılar.   24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Milletvekilliği seçim çalışması için Burdur Cumhuriyet Meydanında miting düzenleyen Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu; halka seslenmek için konuşma kürsüsüne çıktığında ise bir anda önce sağanak yağış ve hemen sonrasında da dolu etkisini gösterdi. Mitinge şemsiye ve yağmurluklarıyla hazırlıklı gelen vatandaşlar, yağışın şiddetli şekilde devam etmesi nedeniyle dağıtıldı, Bakan Çavuşoğlu da mitingini sona erdirdi.    
Dışişleri Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu’nun Burdur kent merkezinde düzenleyeceği mitingi hava muhalefeti nedeniyle yarıda kaldı.

Program AK Parti Burdur Milletvekili Adaylarının konuşmasıyla başladı. Adaylardan Bayram Özçelik, Yasin Uğur ve Emine Aktaş Burdur’dan AK Parti’ye 3 milletvekili için söz aldılar.  

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Milletvekilliği seçim çalışması için Burdur Cumhuriyet Meydanında miting düzenleyen Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu; halka seslenmek için konuşma kürsüsüne çıktığında ise bir anda önce sağanak yağış ve hemen sonrasında da dolu etkisini gösterdi. Mitinge şemsiye ve yağmurluklarıyla hazırlıklı gelen vatandaşlar, yağışın şiddetli şekilde devam etmesi nedeniyle dağıtıldı, Bakan Çavuşoğlu da mitingini sona erdirdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.