BAKA Yönetim Kurulu Burdur’da Toplandı

Gündem 10.09.2020 - 09:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAKA Yönetim Kurulu Burdur’da Toplandı

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yönetim Kurulu Eylül ayı olağan toplantısı Burdur Valisi Ali Arslantaş başkanlığında yapıldı.
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yönetim Kurulu Eylül ayı olağan toplantısı Burdur Valisi Ali Arslantaş başkanlığında yapıldı.   Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Lavanta Tepesi Otelde düzenlenen toplantıya başta Vali Arslantaş olmak üzere, Isparta Valisi Sayın Ömer Seymenoğlu, Burdur İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Isparta İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin ve Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar katıldı. Toplantıda Baka Genel Sekreteri Volkan Güler ve BAKA personeli hazır bulundu.   Toplantının başında basın mensuplarına açıklama yapan Vali Arslantaş, “Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulunun Eylül ayı toplantısını yapıyoruz. Bu aynı zamanda 132. Ajans toplantımız oluyor.   Projelerimizle Salda Gölü, Patara Antik Kenti, Kızıldağ Milli Parkı gibi bölgemizin tarihi, turistik, doğal güzelliklerinin turizme kazandırılması amaçlanırken bir yandan mesleki eğitimin arttırılması, niteliğinin iyileştirilmesi, istihdam oluşturulması gibi sosyal amaçlarda taşıyor.   Bugün uygulama süreci devam eden projelerimizin faydalanıcılarının pandemi süreci dolayısıyla süre uzatımı taleplerini görüşeceğiz. Yine güdümlü projelerimiz var, onları görüşeceğiz. 2021 yılı çalışma programı ve bütçesini görüşmüş olacağız.   Yönetim Kurulu Toplantımızın ve alacağımız karalarımızın üç ilimize ve ülkemize de hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.   Basına kapalı olarak devam eden toplantı, gündemde yer alan maddelerin görüşülerek karara bağlanmasıyla sona erdi.
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yönetim Kurulu Eylül ayı olağan toplantısı Burdur Valisi Ali Arslantaş başkanlığında yapıldı.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yönetim Kurulu Eylül ayı olağan toplantısı Burdur Valisi Ali Arslantaş başkanlığında yapıldı.

 

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Lavanta Tepesi Otelde düzenlenen toplantıya başta Vali Arslantaş olmak üzere, Isparta Valisi Sayın Ömer Seymenoğlu, Burdur İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Isparta İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin ve Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar katıldı. Toplantıda Baka Genel Sekreteri Volkan Güler ve BAKA personeli hazır bulundu.

 

Toplantının başında basın mensuplarına açıklama yapan Vali Arslantaş, “Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulunun Eylül ayı toplantısını yapıyoruz. Bu aynı zamanda 132. Ajans toplantımız oluyor.

 

Projelerimizle Salda Gölü, Patara Antik Kenti, Kızıldağ Milli Parkı gibi bölgemizin tarihi, turistik, doğal güzelliklerinin turizme kazandırılması amaçlanırken bir yandan mesleki eğitimin arttırılması, niteliğinin iyileştirilmesi, istihdam oluşturulması gibi sosyal amaçlarda taşıyor.

 

Bugün uygulama süreci devam eden projelerimizin faydalanıcılarının pandemi süreci dolayısıyla süre uzatımı taleplerini görüşeceğiz. Yine güdümlü projelerimiz var, onları görüşeceğiz. 2021 yılı çalışma programı ve bütçesini görüşmüş olacağız.

 

Yönetim Kurulu Toplantımızın ve alacağımız karalarımızın üç ilimize ve ülkemize de hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

 

Basına kapalı olarak devam eden toplantı, gündemde yer alan maddelerin görüşülerek karara bağlanmasıyla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.