BAKA İLE ISPARTA OSB YÖNETİMLERİ BULUŞTU

Ekonomi 29.05.2015 - 16:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BAKA İLE ISPARTA OSB YÖNETİMLERİ BULUŞTU

BAKA İLE ISPARTA OSB YÖNETİMLERİ BULUŞTU
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Genel Sekreteri Mehmet Sırrı Özen,  Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü’nde Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karabulut ile biraraya geldi. OSB’deki mevcut durum, talepler ve yeni OSB veya genişleme ihtiyaçları konusunda bilgi alışverişi gerçekleşen toplantıda, bölgedeki yatırımcıların sorunları ile çözüm önerileri konusunda karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. Kalkınmanın yolunun OSB’lerden geçtiğini vurgulayan Özen, kalkınmada önemli kurum olan BAKA’nın geçmişte olduğu gibi gelecekte de her zaman yatırımcının yanında olmaya devam edeceğini belirtti. OSB yönetiminin yatırımcılarla birlikte çalışmalar yürüttüğünü söyleyen Karabulut da, her zaman yatırımcının sorunlarında çözüm ortağı olan BAKA’ya teşekkür etti. Isparta ekonomisinin temel dinamikleri ve gelişimindeki öncelikleriyle ilgili bilgilenme, değerlendirme, sorunlar ile çözüm önerilerinin tespiti amacıyla BAKA Genel Sekreteri Özen, ilgili kurum ve kuruluşlara ziyaretlerini sürdürüyor. Özen, Isparta Süleyman Demirel OSB Müdürlüğü’nde Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karabulut ile biraraya geldi. Bölge ekonomisinin önemli dinamiklerinden OSB’deki mevcut durumla ilgili bilgi alan, ülkenin ve bölgenin kalkınmasının yolunun organize sanayi bölgelerinden geçtiğini söyleyen Özen, “OSB’deki fabrikalarımızı zaman içerisinde tek tek ziyaret edeceğim. Yatırım yapan sanayicilerimizin her zaman yanında olacağız. Isparta OSB’deki tüm yatırımcılarımızla birlikte çalışacağız. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de yatırımcılarımızı destekleyeceğiz” dedi. BAKA Genel Sekreteri Özen’e ziyareti için teşekkür eden OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karabulut ise, mevcut durum, yatırımcıların talepleri ve sorunlarla ilgili bilgi verdi. OSB’nin her geçen gün büyüdüğünü belirten Karabulut, “Süleyman Demirel OSB olarak tüm yatırımcılarla omuz omuza çalışıyor ve çalışacağız. BAKA da ortak tavır almıştır. Bölgemiz içerisindeki sanayicilerimize destek verdikleri için Mehmet Sırrı Özen beye teşekkür ederiz” diye konuştu.    
BAKA İLE ISPARTA OSB YÖNETİMLERİ BULUŞTU

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Genel Sekreteri Mehmet Sırrı Özen,  Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü’nde Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karabulut ile biraraya geldi. OSB’deki mevcut durum, talepler ve yeni OSB veya genişleme ihtiyaçları konusunda bilgi alışverişi gerçekleşen toplantıda, bölgedeki yatırımcıların sorunları ile çözüm önerileri konusunda karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. Kalkınmanın yolunun OSB’lerden geçtiğini vurgulayan Özen, kalkınmada önemli kurum olan BAKA’nın geçmişte olduğu gibi gelecekte de her zaman yatırımcının yanında olmaya devam edeceğini belirtti. OSB yönetiminin yatırımcılarla birlikte çalışmalar yürüttüğünü söyleyen Karabulut da, her zaman yatırımcının sorunlarında çözüm ortağı olan BAKA’ya teşekkür etti.

Isparta ekonomisinin temel dinamikleri ve gelişimindeki öncelikleriyle ilgili bilgilenme, değerlendirme, sorunlar ile çözüm önerilerinin tespiti amacıyla BAKA Genel Sekreteri Özen, ilgili kurum ve kuruluşlara ziyaretlerini sürdürüyor. Özen, Isparta Süleyman Demirel OSB Müdürlüğü’nde Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karabulut ile biraraya geldi. Bölge ekonomisinin önemli dinamiklerinden OSB’deki mevcut durumla ilgili bilgi alan, ülkenin ve bölgenin kalkınmasının yolunun organize sanayi bölgelerinden geçtiğini söyleyen Özen, “OSB’deki fabrikalarımızı zaman içerisinde tek tek ziyaret edeceğim. Yatırım yapan sanayicilerimizin her zaman yanında olacağız. Isparta OSB’deki tüm yatırımcılarımızla birlikte çalışacağız. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de yatırımcılarımızı destekleyeceğiz” dedi.

BAKA Genel Sekreteri Özen’e ziyareti için teşekkür eden OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karabulut ise, mevcut durum, yatırımcıların talepleri ve sorunlarla ilgili bilgi verdi. OSB’nin her geçen gün büyüdüğünü belirten Karabulut, “Süleyman Demirel OSB olarak tüm yatırımcılarla omuz omuza çalışıyor ve çalışacağız. BAKA da ortak tavır almıştır. Bölgemiz içerisindeki sanayicilerimize destek verdikleri için Mehmet Sırrı Özen beye teşekkür ederiz” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.