BAKA’DAN BASIN YAYIN VE ENFORMASYON...

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2013 - 15:01, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BAKA’DAN BASIN YAYIN VE ENFORMASYON...

BAKA’DAN BASIN YAYIN VE ENFORMASYON İL MÜDÜRLÜĞÜ PROJESİNE DESTEK
Basın Yayın ve Enformasyon Antalya İl Müdürlüğünün yerel medyanın desteklenmesi amacına yönelik olarak "İletişim, Başarı ve Motivasyon" konularıyla ilgili olarak hazırladığı proje, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) tarafından 2013 yılı Teknik Destek programı kapsamında onaylanarak sözleşmesi imzalandı. Konu ile ilgili açıklama yapan İl Müdürü Esen Diler; “Teknik Destek sağlanan projemiz, basın ziyaretleri ve basın mensupları ile yapılan sohbetlerdeki talepler doğrultusunda ‘İletişim, Başarı ve Motivasyon’ başlığı altında ‘Mücadele Ruhu, Girişimcilik, Bilgi ve Proje Yönetimi, Liderlik, Takım Çalışması, İmaj Yönetimi’ gibi özellikle hedef kitlemiz olan basın mensupları ve iletişim fakültesi öğrencileri için rehber olacağını ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacağını düşündüğümüz konulardan oluşmaktadır” dedi.Basındaki her türlü gelişmenin bölge ekonomisine de olumlu yansıyacağından hareketle, projeye destek vererek basına katkıda bulunan Genel Sekreter Tuncay Engin olmak üzere BAKA yönetimine, proje ortakları Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ve Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Arık'a teşekkür eden Diler, “Görev alanımızda yer alan Antalya, Burdur, Isparta illerinde bulunan basın mensuplarına ve iletişim alanında hizmet verenlere yönelik çalışmalarımız bundan sonra da artarak devam edecektir” dedi.Söz konusu eğitim programına katılmak isteyenler için ilerleyen günlerde duyuru yapılacağı bildirildi.
BAKA’DAN BASIN YAYIN VE ENFORMASYON İL MÜDÜRLÜĞÜ PROJESİNE DESTEK

Basın Yayın ve Enformasyon Antalya İl Müdürlüğünün yerel medyanın desteklenmesi amacına yönelik olarak "İletişim, Başarı ve Motivasyon" konularıyla ilgili olarak hazırladığı proje, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) tarafından 2013 yılı Teknik Destek programı kapsamında onaylanarak sözleşmesi imzalandı. 
Konu ile ilgili açıklama yapan İl Müdürü Esen Diler; “Teknik Destek sağlanan projemiz, basın ziyaretleri ve basın mensupları ile yapılan sohbetlerdeki talepler doğrultusunda ‘İletişim, Başarı ve Motivasyon’ başlığı altında ‘Mücadele Ruhu, Girişimcilik, Bilgi ve Proje Yönetimi, Liderlik, Takım Çalışması, İmaj Yönetimi’ gibi özellikle hedef kitlemiz olan basın mensupları ve iletişim fakültesi öğrencileri için rehber olacağını ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacağını düşündüğümüz konulardan oluşmaktadır” dedi.
Basındaki her türlü gelişmenin bölge ekonomisine de olumlu yansıyacağından hareketle, projeye destek vererek basına katkıda bulunan Genel Sekreter Tuncay Engin olmak üzere BAKA yönetimine, proje ortakları Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ve Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Arık'a teşekkür eden Diler, “Görev alanımızda yer alan Antalya, Burdur, Isparta illerinde bulunan basın mensuplarına ve iletişim alanında hizmet verenlere yönelik çalışmalarımız bundan sonra da artarak devam edecektir” dedi.
Söz konusu eğitim programına katılmak isteyenler için ilerleyen günlerde duyuru yapılacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.