BAİB, Moskova’da Batı Akdeniz rüzgârı estirdi

Dünya 13.08.2018 - 10:07, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAİB, Moskova’da Batı Akdeniz rüzgârı estirdi

BAİB, Moskova’da Batı Akdeniz rüzgârı estirdi
    Rusya’nın başkenti Moskova’da bu yıl ikincisi düzenlenen Türkiye Festivali, büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Festivale Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) de katıldı. Festival alanına tanıtım çadırı ve minyatür sera kuran BAİB, Rus halkına Batı Akdeniz bölgesinin ihraç ürünlerini daha yakından tanıttı. Batı Akdeniz’i Moskova’da BAİB Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı BAHAR ile BAİB Yönetim Kurulu Üyesi Hatice ÖZ temsil etti.   BAİB, festival çerçevesinde protokol üyelerine ve basın mensuplarına yönelik kokteyl verdi. BAİB Başkanı Hakkı Bahar, festival çerçevesinde Rusya’da yayın yapan RBT TV’ye Türkiye ile Rusya arasındaki sorunlar ve çözümleri üzerine bir de röportaj verdi. Rus halkı, Türkiye Festivali süresinde BAİB tanıtım çadırına ve Batı Akdeniz Bölgesinin ihraç ürünlerinin tanıtıldığı etkinliklere büyük ilgi gösterdi. Ziyaretçilere bölgeyi tanıtan çeşitli eşyalar hediye edildi.     Festival süresince BAİB tanıtım çadırını Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet ERSOY, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit UYSAL, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin BÖCEK, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut ÇETİN, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Başkanı Yusuf KEYİK, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet BOZTAŞ ve ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali BIDI da ziyaret etti.
BAİB, Moskova’da Batı Akdeniz rüzgârı estirdi

 

 

Rusya’nın başkenti Moskova’da bu yıl ikincisi düzenlenen Türkiye Festivali, büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Festivale Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) de katıldı. Festival alanına tanıtım çadırı ve minyatür sera kuran BAİB, Rus halkına Batı Akdeniz bölgesinin ihraç ürünlerini daha yakından tanıttı. Batı Akdeniz’i Moskova’da BAİB Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı BAHAR ile BAİB Yönetim Kurulu Üyesi Hatice ÖZ temsil etti.

 

BAİB, festival çerçevesinde protokol üyelerine ve basın mensuplarına yönelik kokteyl verdi. BAİB Başkanı Hakkı Bahar, festival çerçevesinde Rusya’da yayın yapan RBT TV’ye Türkiye ile Rusya arasındaki sorunlar ve çözümleri üzerine bir de röportaj verdi. Rus halkı, Türkiye Festivali süresinde BAİB tanıtım çadırına ve Batı Akdeniz Bölgesinin ihraç ürünlerinin tanıtıldığı etkinliklere büyük ilgi gösterdi. Ziyaretçilere bölgeyi tanıtan çeşitli eşyalar hediye edildi.

 

 

Festival süresince BAİB tanıtım çadırını Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet ERSOY, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit UYSAL, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin BÖCEK, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut ÇETİN, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Başkanı Yusuf KEYİK, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet BOZTAŞ ve ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali BIDI da ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.