BAİB'DEN AYAKKABI FUARINA ÖZEL ALIM HEYETİ

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.03.2016 - 11:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BAİB'DEN AYAKKABI FUARINA ÖZEL ALIM HEYETİ

BAİB'DEN AYAKKABI FUARINA ÖZEL ALIM HEYETİ...
Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB), Ekonomi Bakanlığı desteğiyle Eksposhoes Antalya Ayakkabı Saraciye Moda Fuarı çerçevesinde alım heyeti programı düzenledi. Alım heyeti programına Azerbaycan, İsrail, Ürdün ve Umman’dan 23 firmanın temsilcileri katıldı. Yabancı firma temsilcileri Batı Akdeniz’in yanı sıra yurdun farklı illerinden gelen firma temsilcileri ile iş görüşmeleri gerçekleştirdi. Gün boyu süren iş görüşmelerinde Türk firmaları ürünleri ve üretim tesisleri hakkında yabancı firmalara detaylı bilgi verip, yeni sezon ürünlerini tanıttı. Yabancı firmaların temsilcileri, fuar çerçevesinde stantların yanı sıra ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren firmaları gezerek daha detaylı bilgi aldı. Alım heyeti programının ihracatın gelişmesine, yabancı ithalatçıların ihracatçılarımızla bir araya gelebilmesine ve firmaların tanınırlığının artması adına katkı sağladığı bildirildi. Yabancı ithalatçı firmalar alım heyeti programının yanı sıra fuar alanında stant ziyaretleri ile firmaların showroomlarına ziyaretler de gerçekleştirdi. Ayakkabı ve Saraciye Moda Fuarı için gelen yabancı ithalatçılar Türkiye'den erkek, bayan ve çocuk ayakkabıları ile cüzdan, kemer ve diğer deri ürünlerini talep etti. Alım heyeti programı kapsamında olumlu geçen görüşmeler sonrasında ihracat bağlantıları da kuruldu.  
BAİB'DEN AYAKKABI FUARINA ÖZEL ALIM HEYETİ...

Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB), Ekonomi Bakanlığı desteğiyle Eksposhoes Antalya Ayakkabı Saraciye Moda Fuarı çerçevesinde alım heyeti programı düzenledi.

Alım heyeti programına Azerbaycan, İsrail, Ürdün ve Umman’dan 23 firmanın temsilcileri katıldı. Yabancı firma temsilcileri Batı Akdeniz’in yanı sıra yurdun farklı illerinden gelen firma temsilcileri ile iş görüşmeleri gerçekleştirdi. Gün boyu süren iş görüşmelerinde Türk firmaları ürünleri ve üretim tesisleri hakkında yabancı firmalara detaylı bilgi verip, yeni sezon ürünlerini tanıttı. Yabancı firmaların temsilcileri, fuar çerçevesinde stantların yanı sıra ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren firmaları gezerek daha detaylı bilgi aldı.

Alım heyeti programının ihracatın gelişmesine, yabancı ithalatçıların ihracatçılarımızla bir araya gelebilmesine ve firmaların tanınırlığının artması adına katkı sağladığı bildirildi. Yabancı ithalatçı firmalar alım heyeti programının yanı sıra fuar alanında stant ziyaretleri ile firmaların showroomlarına ziyaretler de gerçekleştirdi. Ayakkabı ve Saraciye Moda Fuarı için gelen yabancı ithalatçılar Türkiye'den erkek, bayan ve çocuk ayakkabıları ile cüzdan, kemer ve diğer deri ürünlerini talep etti.

Alım heyeti programı kapsamında olumlu geçen görüşmeler sonrasında ihracat bağlantıları da kuruldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.