BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDEN ULUSLARARASI BİR ADIM DAHA

Eğitim 23.01.2017 - 10:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDEN ULUSLARARASI BİR ADIM DAHA

BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNİ MALTA’YA GÖNDERDİ
Burdur Bahçeşehir Koleji'nden Yurt Dışı Eğitim Programı kapsamında öğrencilerini Malta’ya uğurladı. Konuya dair yapılan açıklamada şunlar ifade edildi: “Burdur Bahçeşehir Anadolu Lisesi öğrencilerimizi yarıyıl tatilinde MALTA ST. JULIANS'a dil eğitimi almaları için velilerimizle birlikte uğurladık. Öğrencilerimiz CAMBRIDGE dil akreditasyonu almış bir dil okulunda haftalık 40 saat olmak üzere 2 haftalık yoğunlaştırılmış dil eğitimi alacaklar ve anadili İngilizce olan Maltalı ailelerde konaklayacaklar. Malta'da kaldıkları süre boyunca öğrencilerimiz diğer AB ülkelerinden gelen öğrencilerle birlikte sportif ve kültürel faaliyetlere de katılarak İngilizcelerini günlük edinim ile geliştireceklerdir.”
BURDUR BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNİ MALTA’YA GÖNDERDİ

Burdur Bahçeşehir Koleji'nden Yurt Dışı Eğitim Programı kapsamında öğrencilerini Malta’ya uğurladı. Konuya dair yapılan açıklamada şunlar ifade edildi:

“Burdur Bahçeşehir Anadolu Lisesi öğrencilerimizi yarıyıl tatilinde MALTA ST. JULIANS'a dil eğitimi almaları için velilerimizle birlikte uğurladık. Öğrencilerimiz CAMBRIDGE dil akreditasyonu almış bir dil okulunda haftalık 40 saat olmak üzere 2 haftalık yoğunlaştırılmış dil eğitimi alacaklar ve anadili İngilizce olan Maltalı ailelerde konaklayacaklar. Malta'da kaldıkları süre boyunca öğrencilerimiz diğer AB ülkelerinden gelen öğrencilerle birlikte sportif ve kültürel faaliyetlere de katılarak İngilizcelerini günlük edinim ile geliştireceklerdir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.