BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDEN LGS TÜRKİYE BİRİNCİLERİNE ÖDÜL

Eğitim 19.07.2021 - 19:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDEN LGS TÜRKİYE BİRİNCİLERİNE ÖDÜL

BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDEN LGS TÜRKİYE BİRİNCİLERİNE ÖDÜL
LGS sınavında 500 tam puan alarak Türkiye 1.si olan 8.sınıf öğrencisi Mustafa ÖREN ve Hasan TÜREL kolejde düzenlenen tören ile ödüllendirildi. Programda Burdur Bahçeşehir Koleji 2 LGS Türkiye Şampiyonu Mustafa Ören ve Hasan Türel’e Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucusu Hurşit Çetin ve Burdur Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Osman Çoban tarafından ödül töreni düzenlendi. Ödül töreni başarının büyük mimarı olan aileleri, yöneticiler ve öğretmenlerin de katılımıyla gerçekleşti. Açılış konuşmasını Genel Müdür Osman Çoban yaparken; Kurucu Hurşit Çetin de konuşmasında öğrencilerle bir aile olduklarını ve asla kopmayacaklarını vurguladı ve başarı elde eden öğrenciler ile öğretmenleri tebrik etti. İlköğretim Müdürü Gurbet Çetin; "Zorlu geçen eğitim-öğretim döneminin sonunda yapılan LGS'de  Burdur'dan  Türkiye Birinciliğini çifte zaferle ilimize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Bizlere böylesine bir mutluluk yaşatan başta 8. sınıf öğrencilerimiz Mustafa ÖREN ve Hasan TÜREL'e, her zaman bizlere güvenen velilerimize, bu büyük başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimize, okul idarecilerimize ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum." dedi.
BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDEN LGS TÜRKİYE BİRİNCİLERİNE ÖDÜL

LGS sınavında 500 tam puan alarak Türkiye 1.si olan 8.sınıf öğrencisi Mustafa ÖREN ve Hasan TÜREL kolejde düzenlenen tören ile ödüllendirildi.

Programda Burdur Bahçeşehir Koleji 2 LGS Türkiye Şampiyonu Mustafa Ören ve Hasan Türel’e Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucusu Hurşit Çetin ve Burdur Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Osman Çoban tarafından ödül töreni düzenlendi. Ödül töreni başarının büyük mimarı olan aileleri, yöneticiler ve öğretmenlerin de katılımıyla gerçekleşti. Açılış konuşmasını Genel Müdür Osman Çoban yaparken; Kurucu Hurşit Çetin de konuşmasında öğrencilerle bir aile olduklarını ve asla kopmayacaklarını vurguladı ve başarı elde eden öğrenciler ile öğretmenleri tebrik etti.

İlköğretim Müdürü Gurbet Çetin; "Zorlu geçen eğitim-öğretim döneminin sonunda yapılan LGS'de  Burdur'dan  Türkiye Birinciliğini çifte zaferle ilimize kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Bizlere böylesine bir mutluluk yaşatan başta 8. sınıf öğrencilerimiz Mustafa ÖREN ve Hasan TÜREL'e, her zaman bizlere güvenen velilerimize, bu büyük başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimize, okul idarecilerimize ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.