Bahçeşehir Kolejinden 52 Öğrenci Türkiye Birincisi

Eğitim 23.05.2020 - 15:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bahçeşehir Kolejinden 52 Öğrenci Türkiye Birincisi

Burdur Bahçeşehir Kolejinden Online AGİS Sınavı'nda 52 Öğrenci Türkiye Birincisi oldu.
Burdur Bahçeşehir Kolejinden Online AGİS Sınavı'nda 52 Öğrenci Türkiye Birincisi oldu. Türkiye genelindeki tüm Bahçeşehir Kolejlerinde uygulanan Online AGİS Deneme Sınavı'nda, Burdur Bahçeşehir Koleji İlkokulu 2, 3, ve 4. sınıflarındaki 52 öğrenci, tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye birincisi oldu. Bu büyük başarıyı değerlendiren Burdur Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Osman ÇOBAN: “Ülkemizin Coronavirüs ile mücadele ettiği bugünlerde eğitim-öğretim faaliyetlerini aksatmadan sürdüren Burdur Bahçeşehir Koleji, uzaktan eğitim sürecinin bir parçası olan online deneme sınavlarında da başarı çizgisini bozmadan ilerlemeye devam ediyor. Bugüne kadar yapılan AGİS sınavlarında olduğu gibi bu sınavda da 52 öğrencimizin Türkiye birinciliği ile büyük gurur yaşadık. Uzaktan eğitimde elde ettiğimiz Türkiye birincilikleri bize yeni eğitim-öğretim sürecinde de daha nice güzel başarılar kazanacağımızın belirtilerini gösteriyor. Sürece adapte olarak başarı grafiğimizi yükselten tüm öğrenci, öğretmen, idareci ve velilerimize en içten teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.
Burdur Bahçeşehir Kolejinden Online AGİS Sınavı'nda 52 Öğrenci Türkiye Birincisi oldu.

Burdur Bahçeşehir Kolejinden Online AGİS Sınavı'nda 52 Öğrenci Türkiye Birincisi oldu.

Türkiye genelindeki tüm Bahçeşehir Kolejlerinde uygulanan Online AGİS Deneme Sınavı'nda, Burdur Bahçeşehir Koleji İlkokulu 2, 3, ve 4. sınıflarındaki 52 öğrenci, tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye birincisi oldu.

Bu büyük başarıyı değerlendiren Burdur Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Osman ÇOBAN: “Ülkemizin Coronavirüs ile mücadele ettiği bugünlerde eğitim-öğretim faaliyetlerini aksatmadan sürdüren Burdur Bahçeşehir Koleji, uzaktan eğitim sürecinin bir parçası olan online deneme sınavlarında da başarı çizgisini bozmadan ilerlemeye devam ediyor. Bugüne kadar yapılan AGİS sınavlarında olduğu gibi bu sınavda da 52 öğrencimizin Türkiye birinciliği ile büyük gurur yaşadık. Uzaktan eğitimde elde ettiğimiz Türkiye birincilikleri bize yeni eğitim-öğretim sürecinde de daha nice güzel başarılar kazanacağımızın belirtilerini gösteriyor. Sürece adapte olarak başarı grafiğimizi yükselten tüm öğrenci, öğretmen, idareci ve velilerimize en içten teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.