BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDE OKUL BAŞKANLIĞI SEÇİM HEYECANI

Eğitim 20.10.2017 - 11:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDE OKUL BAŞKANLIĞI SEÇİM HEYECANI

Burdur Bahçeşehir Koleji'nde, demokrasi kültürü temel alınarak gerçekleştirilen “Okul Başkanlığı Seçimi” heyecanı yaşandı.
Okul Başkanlığına ilkokuldan 4, ortaokuldan 12 ve liseden 2 öğrenci, okul başkanlığı için adaylıklarını koydular. Bahçeşehir Koleji Burdur’da Okul Başkanlığı Seçimi yapıldı. Seçim sonucunda okul yönetimi, öğretmenler ve öğrenciler seçim sonucunun heyecanını paylaştılar. Kurucu Okul Müdürü Osman Çoban yaptığı açıklamada; “Okul Başkanlığı seçimlerinin, öğrencilerimizin demokratik haklarından biri olan oy verme ve kendilerini temsil edecek üyeleri seçme becerilerini geliştirmek ve desteklemek açısından önemli olduğuna inanıyoruz. Bu kapsamda okulumuzda 2017 - 2018 Eğitim - Öğretim Yılı Okul Başkanlığı seçimi gerçekleştirdik.” dedi. Başkanlık için aday olan öğrenciler propaganda çalışmalarını yürüttü. Bu süreçte sınıfları gezerek kendilerini tanıtan, teneffüslerde ve öğle aralarında seçim gezilerine çıkan öğrenciler aynı zamanda hazırladıkları poster ve sloganları da okulun çeşitli yerlerine  asma fırsatını buldu. Öğretmenleri gözetiminde gizli oy, açık tasnif yöntemiyle gerçekleşen oylama sonucunda Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi Okul Başkanlığına Gazi Salih Özcakka, Ortaokul Başkanlığına Ahmet Başar ve İlkokul Başkanlığına Yağmur Evrensel seçildi. Gazi Salih Özcakka öğrencilere Burdur şiş ikram ederek seçim sonucu sevincini tüm okul birlikte yaşadı. 
Burdur Bahçeşehir Koleji'nde, demokrasi kültürü temel alınarak gerçekleştirilen “Okul Başkanlığı Seçimi” heyecanı yaşandı.

Okul Başkanlığına ilkokuldan 4, ortaokuldan 12 ve liseden 2 öğrenci, okul başkanlığı için adaylıklarını koydular.

Bahçeşehir Koleji Burdur’da Okul Başkanlığı Seçimi yapıldı. Seçim sonucunda okul yönetimi, öğretmenler ve öğrenciler seçim sonucunun heyecanını paylaştılar. Kurucu Okul Müdürü Osman Çoban yaptığı açıklamada; “Okul Başkanlığı seçimlerinin, öğrencilerimizin demokratik haklarından biri olan oy verme ve kendilerini temsil edecek üyeleri seçme becerilerini geliştirmek ve desteklemek açısından önemli olduğuna inanıyoruz. Bu kapsamda okulumuzda 2017 - 2018 Eğitim - Öğretim Yılı Okul Başkanlığı seçimi gerçekleştirdik.” dedi.

Başkanlık için aday olan öğrenciler propaganda çalışmalarını yürüttü. Bu süreçte sınıfları gezerek kendilerini tanıtan, teneffüslerde ve öğle aralarında seçim gezilerine çıkan öğrenciler aynı zamanda hazırladıkları poster ve sloganları da okulun çeşitli yerlerine  asma fırsatını buldu. Öğretmenleri gözetiminde gizli oy, açık tasnif yöntemiyle gerçekleşen oylama sonucunda Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi Okul Başkanlığına Gazi Salih Özcakka, Ortaokul Başkanlığına Ahmet Başar ve İlkokul Başkanlığına Yağmur Evrensel seçildi. Gazi Salih Özcakka öğrencilere Burdur şiş ikram ederek seçim sonucu sevincini tüm okul birlikte yaşadı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.