Bahçeşehir Kolejinde Karne Heyecanı

Eğitim 18.01.2019 - 16:01, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bahçeşehir Kolejinde Karne Heyecanı

2018 - 2019 Eğitim - Öğretim yılının ilk dönemi bugün sona erdi.
2018 - 2019 Eğitim - Öğretim yılının ilk dönemi bugün sona erdi. Dünya Okulu Burdur Bahçeşehir Koleji 2018 - 2019 Eğitim - Öğretim yılının ilk dönemini bugün noktaladı. Öğrenim gören Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri ilk yarıyıldaki çalışmalarının karşılığı olan karnelerini aldı ve 2 haftalık yarıyıl tatili ile eğitime bir mola verdiler. Öğrencilerin ve velilerin katılımıyla gerçekleşen karne töreninde konuşan Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Osman Çoban; “Geleceğimizin inşasını sağlayan en değerli varlıklarımız öğrencilerimize yoğun ve başarılı geçen bir dönemin ardından güzel bir tatil geçirmelerini temenni ediyorum. Bahçeşehir ailesi olarak topluma değer katan ve dünyanın her yerinde var olabilecek çocuklar yetiştirmek ümidiyle çıktığımız bu yolda 2 haftalık kısa bir ara vererek siz değerli öğrenci ve velilerimize keyifli bir tatil dönemi diliyoruz.” dedi.
2018 - 2019 Eğitim - Öğretim yılının ilk dönemi bugün sona erdi.

2018 - 2019 Eğitim - Öğretim yılının ilk dönemi bugün sona erdi.

Dünya Okulu Burdur Bahçeşehir Koleji 2018 - 2019 Eğitim - Öğretim yılının ilk dönemini bugün noktaladı. Öğrenim gören Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri ilk yarıyıldaki çalışmalarının karşılığı olan karnelerini aldı ve 2 haftalık yarıyıl tatili ile eğitime bir mola verdiler.

Öğrencilerin ve velilerin katılımıyla gerçekleşen karne töreninde konuşan Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Osman Çoban; “Geleceğimizin inşasını sağlayan en değerli varlıklarımız öğrencilerimize yoğun ve başarılı geçen bir dönemin ardından güzel bir tatil geçirmelerini temenni ediyorum. Bahçeşehir ailesi olarak topluma değer katan ve dünyanın her yerinde var olabilecek çocuklar yetiştirmek ümidiyle çıktığımız bu yolda 2 haftalık kısa bir ara vererek siz değerli öğrenci ve velilerimize keyifli bir tatil dönemi diliyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.