BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDE KARADENİZ RÜZGARI ESİYOR

Gündem 17.12.2021 - 15:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDE KARADENİZ RÜZGARI ESİYOR

BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDE KARADENİZ RÜZGARI ESİYOR!
Bahçeşehir Koleji, sosyal ve kültürel alanda okulda gerçekleştirdiği farklı etkinliklerle sıkça gündeme geliyor. Bugün kampüste yöresel yemekler organizasyonu gerçekleştirildi. İlk olarak Karadeniz Bölgesi yemekleri ikram edildi.   BCC Catering firması tarafında hazırlanan yemekler, yöresel kıyafetler giyen çalışanları tarafından öğrencilere ve okul personeline ikram edildi. Organizasyon kapsamında ayrıca Öğrenciler ve öğretmenler yemek sırasında hep birlikte horon tepti. Konu hakkında açıklamada bulunan Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Tamer BAYAR’’ Bahçeşehir Koleji'nde öğle yemeklerinde, Anadolu mutfağının lezzetlerini içeren "Yöresel Yemek Günleri" düzenleniyor. Bu etkinliklerle tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve personelimize motivasyonlarının arttığımız etkinlikler oluyor. Bizlere lezzetli yemekler hazırlayan BCC Caterig şirketine teşekkür ederiz.
BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDE KARADENİZ RÜZGARI ESİYOR!

Bahçeşehir Koleji, sosyal ve kültürel alanda okulda gerçekleştirdiği farklı etkinliklerle sıkça gündeme geliyor. Bugün kampüste yöresel yemekler organizasyonu gerçekleştirildi. İlk olarak Karadeniz Bölgesi yemekleri ikram edildi.

 

BCC Catering firması tarafında hazırlanan yemekler, yöresel kıyafetler giyen çalışanları tarafından öğrencilere ve okul personeline ikram edildi. Organizasyon kapsamında ayrıca Öğrenciler ve öğretmenler yemek sırasında hep birlikte horon tepti. Konu hakkında açıklamada bulunan Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Tamer BAYAR’’ Bahçeşehir Koleji'nde öğle yemeklerinde, Anadolu mutfağının lezzetlerini içeren "Yöresel Yemek Günleri" düzenleniyor. Bu etkinliklerle tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve personelimize motivasyonlarının arttığımız etkinlikler oluyor. Bizlere lezzetli yemekler hazırlayan BCC Caterig şirketine teşekkür ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.