Bahçeşehir Kolejinde Coşkulu 23 Nisan Kutlaması

24.04.2019 - 11:31, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bahçeşehir Kolejinde Coşkulu 23 Nisan Kutlaması

Burdur Bahçeşehir Koleji 23 Nisan’ı görkemli gösterilerle kutladı.
Burdur Bahçeşehir Koleji 23 Nisan’ı görkemli gösterilerle kutladı. Bahçeşehir Koleji Kampüsünde düzenlenen, renkli görüntülere sahne olan gösterileri öğrenci velileri ve katılımcılar ayakta alkışladı. Her yıl olduğu gibi bu yılda Bahçe Şehir Kolejinin adına yakışır bir şekilde 23 Nisan’ı kutladığını anlatan Kolej Müdürü Hurşit Çetin, “Burdur Bahçeşehir Koleji Anaokulu ve İlkokul öğrencilerimizin hazırlamış olduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programımız kampüsümüzde öğrencilerimizin, velilerimizin ve protokolün değerli üyelerinin yoğun katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Bizi kutlama programımızda yalnız bırakmayarak katılım sağlayan herkese çok teşekkür ediyoruz. Geleceğimizi renklendiren tüm çocuklarımızın 23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” şeklinde konuştu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programına, Burdur Belediye Ali Orkun Ercengiz, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri katıldı.  
Burdur Bahçeşehir Koleji 23 Nisan’ı görkemli gösterilerle kutladı.

Burdur Bahçeşehir Koleji 23 Nisan’ı görkemli gösterilerle kutladı.

Bahçeşehir Koleji Kampüsünde düzenlenen, renkli görüntülere sahne olan gösterileri öğrenci velileri ve katılımcılar ayakta alkışladı.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Bahçe Şehir Kolejinin adına yakışır bir şekilde 23 Nisan’ı kutladığını anlatan Kolej Müdürü Hurşit Çetin, “Burdur Bahçeşehir Koleji Anaokulu ve İlkokul öğrencilerimizin hazırlamış olduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programımız kampüsümüzde öğrencilerimizin, velilerimizin ve protokolün değerli üyelerinin yoğun katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Bizi kutlama programımızda yalnız bırakmayarak katılım sağlayan herkese çok teşekkür ediyoruz. Geleceğimizi renklendiren tüm çocuklarımızın 23Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” şeklinde konuştu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programına, Burdur Belediye Ali Orkun Ercengiz, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.