BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDE BURS FIRSATI

Eğitim 19.02.2019 - 11:28, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAHÇEŞEHİR KOLEJİNDE BURS FIRSATI

Dünya okulu Bahçeşehir Koleji Burdur’da öğrencilere burs fırsatı başladı.
Burdur’da Eğitimin gururu Burdur Bahçeşehir Koleji daha kaliteli bir eğitim için ve eğitim sisteminin çıtasını yüksekte tutmak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye genelinde olduğu gibi Burdur’da da 23 Şubat 2019 Cumartesi günü 4.5.6.7. sınıf öğrencilerimize yönelik Okula Kabul Sınavı yapılacak. Bahçeşehir Kolejlerinin Türkiye genelinde uygulayacağı Okula Kabul Sınavları sonucunda başarılı olan öğrenciler 100'e Varan burs imkanı ve avantajlı indirim olanaklarından faydalanabilecekler. Bahçeşehir Koleji'nin STEM - Master Junior - Çift dilli Eğitim - Kişiye Özgü Eğitim Modeli(KÖM) Kodlama ve Robotik gibi Eğitim Modelleri ve uygulamaları ile öğrenciler buluşma fırsatı yakalayacaklar.
Dünya okulu Bahçeşehir Koleji Burdur’da öğrencilere burs fırsatı başladı.

Burdur’da Eğitimin gururu Burdur Bahçeşehir Koleji daha kaliteli bir eğitim için ve eğitim sisteminin çıtasını yüksekte tutmak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye genelinde olduğu gibi Burdur’da da 23 Şubat 2019 Cumartesi günü 4.5.6.7. sınıf öğrencilerimize yönelik Okula Kabul Sınavı yapılacak. Bahçeşehir Kolejlerinin Türkiye genelinde uygulayacağı Okula Kabul Sınavları sonucunda başarılı olan öğrenciler 100'e Varan burs imkanı ve avantajlı indirim olanaklarından faydalanabilecekler.

Bahçeşehir Koleji'nin STEM - Master Junior - Çift dilli Eğitim - Kişiye Özgü Eğitim Modeli(KÖM) Kodlama ve Robotik gibi Eğitim Modelleri ve uygulamaları ile öğrenciler buluşma fırsatı yakalayacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.