BAHÇEŞEHİR KOLEJİ YENİ EĞİTİM YILINA BAŞLADI

Eğitim 06.06.2017 - 12:49, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ YENİ EĞİTİM YILINA BAŞLADI

Burdur Bahçeşehir Koleji, 2017-2018 yeni eğitim ve öğretim yılına da ara vermeden giriş yaptı.
Akademik kadrosuyla gerek TEOG’ta gerekse YGS-LYS sınavlarında başarılı sonuçlar elden eden Burdur Bahçeşehir Koleji gücüne güç katarak yoluna devam ediyor. Burdur Bahçeşehir Koleji, dün 2017-2018 Yeni Eğitim – Öğretim Yılı Kadro Tanıtım Toplantısı gerçekleştirdi. 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Kültür Merkezindeki tanıtım toplantısına aynı zamanda öğrenci velileri olan Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Yüce, Burdur Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcoğlu, Kurucu Hurşit Çetin, Kurucu Genel Müdür Osman Çoban, Okul İdaresi, Öğretmen ve çok sayıda veli katıldı. Okul Aile Birliği Başkanı Özlem Korkmaz Dolunay’ın konuşmasıyla başlayan programda Kurucu Hurşit Çetin, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmada bulundu. Ardından konuşmada bulunan Kurucu Genel Müdür Osman Çoban, yeni eğitim ve öğretim yılını kadrosunun oluşturulmasında izledikleri prensip ve ilkeler hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Radikal bir kaç değişikliğin olduğunu vurgulayan Çoban, Bahçeşehir Kolejinde eğitim veren akademik kadronun aynı zamanda özel ders veremeyeceği belirterek, bu şekilde çalışmak istemeyenler ile yolların ayrıldığını ifade etti.Konuşmaların ardından okul öncesi, anaokulu, ilk ve ortaokul ile lise akademik kadrosunun tanıtımı sırayla yapıldı. Yeni öğretmenlerin de boy gösterdiği tanıtım toplantısının ardından okul tören alanında tüm katılımcılara fasıl eşliğinde iftar verildi.
Burdur Bahçeşehir Koleji, 2017-2018 yeni eğitim ve öğretim yılına da ara vermeden giriş yaptı.

Akademik kadrosuyla gerek TEOG’ta gerekse YGS-LYS sınavlarında başarılı sonuçlar elden eden Burdur Bahçeşehir Koleji gücüne güç katarak yoluna devam ediyor. Burdur Bahçeşehir Koleji, dün 2017-2018 Yeni Eğitim – Öğretim Yılı Kadro Tanıtım Toplantısı gerçekleştirdi.

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Kültür Merkezindeki tanıtım toplantısına aynı zamanda öğrenci velileri olan Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Yüce, Burdur Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcoğlu, Kurucu Hurşit Çetin, Kurucu Genel Müdür Osman Çoban, Okul İdaresi, Öğretmen ve çok sayıda veli katıldı. Okul Aile Birliği Başkanı Özlem Korkmaz Dolunay’ın konuşmasıyla başlayan programda Kurucu Hurşit Çetin, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmada bulundu. Ardından konuşmada bulunan Kurucu Genel Müdür Osman Çoban, yeni eğitim ve öğretim yılını kadrosunun oluşturulmasında izledikleri prensip ve ilkeler hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Radikal bir kaç değişikliğin olduğunu vurgulayan Çoban, Bahçeşehir Kolejinde eğitim veren akademik kadronun aynı zamanda özel ders veremeyeceği belirterek, bu şekilde çalışmak istemeyenler ile yolların ayrıldığını ifade etti.Konuşmaların ardından okul öncesi, anaokulu, ilk ve ortaokul ile lise akademik kadrosunun tanıtımı sırayla yapıldı. Yeni öğretmenlerin de boy gösterdiği tanıtım toplantısının ardından okul tören alanında tüm katılımcılara fasıl eşliğinde iftar verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.