Bahçeşehir Koleji’nin Mutlu Günü

Yaşam 07.07.2017 - 15:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bahçeşehir Koleji’nin Mutlu Günü

Burdur Bahçeşehir Koleji varisi Hasan Yiğit Çetin’in sünnet düğünü yapıldı.
Burdur Bahçeşehir Koleji varisi Hasan Yiğit Çetin’in sünnet düğünü yapıldı. Burdur Bahçeşehir Kampüsündeki yapılan törende Bahçeşehir Koleji Müdürü Hurşit Çetin ve Mihrican Akçay’ın oğulları Hasan Yiğit Çetin erkekliğe ilk adımını atmış oldu. 07.07.2017 günü Burdur Bahçeşehir Koleji kampüsünde öğle saatlerinden itibaren başlayan sünnet düğününe pek çok davetli katılarak Çetin ve Akçay ailelerine hayırlı olsun Allah düğün mürüvvetini de göstersin temennisinde bulundular. Dergi Ayrıntı olarak Dedesi Coşkun Çetin ve Babaannesi Sezer Çetin, dedesi merhum Şeref Akçay ve babaannesi Fatma Akçay olan Hasan Yiğit Çetin’e erkekliğe ilk adımı atmasından dolayı kutluyoruz.
Burdur Bahçeşehir Koleji varisi Hasan Yiğit Çetin’in sünnet düğünü yapıldı.

Burdur Bahçeşehir Koleji varisi Hasan Yiğit Çetin’in sünnet düğünü yapıldı.

Burdur Bahçeşehir Kampüsündeki yapılan törende Bahçeşehir Koleji Müdürü Hurşit Çetin ve Mihrican Akçay’ın oğulları Hasan Yiğit Çetin erkekliğe ilk adımını atmış oldu.

07.07.2017 günü Burdur Bahçeşehir Koleji kampüsünde öğle saatlerinden itibaren başlayan sünnet düğününe pek çok davetli katılarak Çetin ve Akçay ailelerine hayırlı olsun Allah düğün mürüvvetini de göstersin temennisinde bulundular. Dergi Ayrıntı olarak Dedesi Coşkun Çetin ve Babaannesi Sezer Çetin, dedesi merhum Şeref Akçay ve babaannesi Fatma Akçay olan Hasan Yiğit Çetin’e erkekliğe ilk adımı atmasından dolayı kutluyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.